Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit ajánlanátok nekem?

Mit ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Lassan el kéne dönteni merre tovább mert végzős vagyok.

Matek fizika emeltre járok. Mindegyikből ötös vagyok de a matek jobban megy.

Gazdasági és mérnöki szakokon gondolkodom és nézegetem is őket...

Igazából az a gond pontosan nem tudom melyik mit csinál.

Szeretek irányítani,megszervezni dolgokat és akkor ezeket precízen csinálom.

Nem szeretnék állandóan számítógép előtt se ülni,szóval szeretnék emberekkel beszélni, találkozni...

Mit ajánlatok nekem. Budapest és környéke és Veszprém jöhet szóba.

Örülnék ha olyan valaki is válaszolna aki egy adott szakra/ egyetemre jár és van tapasztalata. De persze mások véleményét is szívesen elolvasom :)))

18/L

2014. nov. 18. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Építész-mérnöki szak? En csak jokat hallottam rola :) a kozgazt nem ajanlom, csak ha nagyon megy a magyar es tori meg a matek melle, meg legalabb ket kozepfoku nyelvvizsga (azt mondjak ezek nelkul vajmi eselyed van bejutni). En meg csak elsos gimnazista vagyok, de mar engem is erdekel a tovabbtanulas, es mivel a kozgazra szeretnek tovabb menni, elegge utanaolvastam a dolgoknak :) ha erdekel kerdezz nyugodtan :)
2014. nov. 19. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Műszaki menedzser
2014. nov. 19. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Az igen, beajánlottátok 2 olyan szakot amivel lehetetlenség elhelyezkedni.

Közgázra tényleg rengeteg pont kell, 460 körül, ott a pénzügy, pénzügyi matek most a 'nyerő', amivel könnyen el tudsz helyezkedni jó fizetéssel.

De ilyen reálos beállítottsággal mehetsz villamos, mechatronikai vagy szinte bármilyen mérnöki, informatikai szakra is.

Az, hogy a munkaidő mennyire oszlik meg a gép előtt ülésben és tárgyalásokban, meetingekben az függ attól is, hogy milyen pozíciót töltesz be.

Egy mérnök-üzletkötő például nyilván többet beszél emberekkel, mint egy szoftverfejlesztő.

2014. nov. 25. 20:49
 4/5 anonim válasza:

gazdaságira magyar egyáltalán nem kell, nem is hallottam még ilyet... töri meg max a felvételi pontjaidhoz kell, később nem fog előkerülni. (talán ha lesz gazd.töri tárgyad, de annak sincs sok köze a gimishez). igazából a matek sem vészes, középszintűvel is el lehet lenni, persze nem hátrány az emelt.

ami gondot okoz(hat), az a közgazdaságtan, de az teljesen új lesz, ha gimiből mész.

ha megy a fizika, akkor a mérnöki vonalat ajánlom inkább.

sok helyről hallottam annó, hogy büfé a gazdasági (a többi bme-s karhoz képest) de nem foglalkoztam vele, már értem miért mondják, de a közgé azért tényleg nem egyszerű.

2014. dec. 14. 16:24
 5/5 anonim válasza:
ja, műszaki menedzseren tényleg ne gondolkozz, annál minden jobb
2014. dec. 14. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!