Milyen gimit ajánlanátok nekem?
Matekbol es fizikából 3-as vagyok, a többiből 4-es 5-ös
Ha abba gimibe járatok vagy a barátotok akkor írjátok oda hogy hány pontot írtatok hogy bekerültetek légyszi
Előre is köszii a válaszokat.
Őszintén szólva elég hülyén van megfogalmazva a kérdés.
"Ha abba gimibe járatok" pl. mit jelent?
Melyik városban keresel egyáltalán gimit?
Nekem máshogyan számították még, mikor jelenkeztem, de 4-5ös átlaggal egy kb. közepes erősségű gimibe kerültem 49/50 pontos magyarral, meg kb. 35/50 volt a matek. De sokat számít az is, hogy milyen lesz a felvételid, mert a jegyeid csak a pontok egy részét képezik.
Illetve mennyire vagy szorgalmas? Mert lehet hogy bekerülsz egy erősebb gimibe szerencsével, de ha nem bírod akkor teljesen felesleges erőltetni, hisz csak lemaradsz. Neked kell tudni mennyire bírkózol meg egy erős gimivel, vagy jobban jársz egy közepes/gyenge hellyel.
Kicsit jár utána milyen lehetőségek vannak a környezetedben, nézz utána mi az erőssége/gyengesége a helynek és az alapján dönts.
Budapesten keresek gimit.
Köszönöm a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!