Hol van még programtervező informatikus szak Budapesten?
Csak az ELTE-n találtam bármit is. És mik a követelmények?
Köszönöm :-)
hát hogy milyen eredményekkel van reális esélyem, hogy bekerüljek és helyt is álljak :-) szerencsére elég erős gimnáziumba járok szóval az 5ös az tényleg teljesítmény
illetve miből kéne érettségizni? (én infó és angol emeltre gondoltam a többi meg közép)
Matekot emelt szinten tudd (ötös szinten), ez az alap a bennmaradáshoz.
A pontszám nagyon alacsony, így akár 2 középpel is bekerülhetsz. Az emelt infó is kicsit hasznos, de mivel nulláról kezdtek ott könnyebb elindulni.
Az angol emelt nem nyújt semmi pluszt, de ha nincs közép nyelvvizsgád akkor csak amiatt érdemes megcsinálni.
köszönöm :-)
most arra gondolsz, hogy emelten tudjam ötösre? vagy azért ha középen van egy biztos tudásom az is elég? mert az utóbbi az meg van, viszont nem járok előkészítőre és nem is terveztem az emelt matekot :-/
Arra, hogy magabiztosan, álmodból fölébresztve is legalább egy erős négyesre. (Nem kell érettségizni belőle, időpocsékolás.)
Nem tudom hallottad-e, de az alacsony ponthatár miatt bekerült soksok ember jelentős része fél-egy év után elhagyja az intézményt. De ennek csak részben oka az alacsony előképzettség, sokan nem tudják felvenni a tempót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!