ELTE programtervező informatikus MSC szakára készülök. Szoftvertechnológia szakirányról tudtok véleményt mondani?
Köszönöm a választ!A pontszámom elég lett volna az ELTE BSC-re anno, de inkább az EKF-et választottam. Nincsenek illúzióim, tudom,hogy nem lesz könnyű.
Jelenleg a robotika szakirány érdekel, ebből írom a szakdogámat is. TDK-s vagyok, tényleg komolyan érdekel ez a szak.
Azért ne írjátok le az EKF-et, nem olyan rossz az, bár tudom,hogy az ELTE-hez képest egy kis vidéki fősuli...
Nem a suli számít,hanem a "real" tudás.
Bár ez elte jobban rákényszerít, h tudd is és tanulj is utána.
Én most járok elte ik pti msc szoftech szakirányra, ez a második évem.
Néhány infó:
-Az óráid 90%-a délután 4 és este 9 között lesz az estisekkel összevonva
-Vannak hasznos tárgyak is, de vannak nagyon elméletiek, nagyon elavultak illetve nagyon világtalan oktatók
-Ha a robotika érdekel leginkább, akkor semmiképpen nem ajánlom. Itt egy oktató van, aki Robotikával foglalkozik, ő is úgy, hogy ez neki sokadlagos és van, hogy hetekig nem kerül elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!