Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ennyire nehéz lenne a programt...

Ennyire nehéz lenne a programtervező informatikus szak?

Figyelt kérdés
Szeptemberben Nyíregyházi Főiskolán fogom a programozást tanulni. Viszont én felsőoktatásira jelentkeztem és fel is vettem. És nagyon félek, hogy nem fog menni, mert matekból nem voltam jó max hármas. Sokan mondják, hogy nem leszek rá képes. Szorgalmam meg van hozzá, de a felsőoktatási is ilyen nehéz lenne, mint az alapképzés?
2014. aug. 2. 15:07
 1/3 A kérdező kommentje:
vettek*
2014. aug. 2. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én Szeged-re járok proginfó Bsc-re, de van ismerősöm az itteni proginfó fsz képzésen. Ő azt mondja elég könnyű.
2014. aug. 2. 15:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Az "itteni" alatt Nyiregyhazara gondoljak? Nagy kocka a csavo? Szoval a vereben van? Koszi a valaszt.
2014. aug. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!