Minek kell 0. óra?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a r*had iskolákat. Most, hogy megjött az új tesitanárunk, raktak 0-ik órát péntekre. Csak azt nem értem minek kellenek? Nem akarok felkelni 5 órakor, hogy beérjek az iskolámba 7-re, mert nagyon messze van a sulim és még g*ci fáradt is leszek a szadista tanárunktól.
2014. nov. 13. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Hogy ne 7. vagy 8. órába kelljen órát tartani. De ha van jobb ötleted, osszd meg az igazgatósággal, hiszen ilyen karakán véleménnyel biztosan otthon vagy abban, hogyan is kell egy órarendet megcsinálni.
2014. nov. 13. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Valszeg, így tudták csak megoldani. A tanárt a teremmel egyeztetni, és a ti órarendetekkel. Hidd el nem egyszerű egy órarendet összeállítani, de amúgy jogosan lehetsz dühös. Egyébként meg kövi félévben meg jobb lesz.:)
2014. nov. 13. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a való világban! Én hat évig keltem mindennap 4:45-kor, mert nálunk az első 7.15-kor kezdődött, szóval calm down. Lesz még rosszabb.
2014. nov. 13. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudom erteni, hogy pipa vagy, szemetseg nulladik orara berangatni a diakokat. valami fontos ora? nem tudjatok megbeszelni a tanarral, h vmelyik masik nap delutanjara tegyek az orat? az orarend nincs kobe vesve, ha mindenki fel van haborodva az osztalyban, kicsit alljatok ki magatokert. attol meg h diakok vagytok, lehet velemenyetek es nem kell minden sz.rt benyelni, csak mert az iskola hulyenek kezel titeket es elhiteti veletek, h semmi beleszolasotok nincs az egeszbe. vagy mert masok szerint "tul lehet elni"

udv,

egy kesonkelo

2014. nov. 15. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló: úgy beszélsz, mintha egy tanárnak kifejezetten örömet jelentene, ha 0. órára járhat be. Nincs kőbe vésve az órarend? Valóban, de láthatóan fogalmad sincs, milyen nehéz egy órarendet összeállítani, ráadásul különösen nehéz a helyzet a tesióra esetében, mivel ott nem elég csak egy üres termet keresni, főleg most, hogy mindenkinek hetente ötször kell mennie. Mindez az iskoláknak is iszonyatos teher, nem csak a diákoknak.

Én tanár vagyok, és elég jól átlátom ezeket. Minket is idegesített, hogy minden egyes kolléga érkezésével átírták az órarendet (ugyanakkor a kérdező esetében szerintem csak arról van szó, hogy a 0. órára nem hívtak be senkit helyettesíteni, csak legfeljebb papíron volt meg az óra, de nem az órarend változott). De az is idegesítő, ha a kisudvaron kell megtartani egy tesiórát 20 nagydarab gimnazistának, mert minden más hely foglalt.

És persze lehet szervezkedni, jó ha megtanulnak a diákok kiállni magukért, de meg kell érteni, ha nincs más megoldás.

2014. nov. 16. 09:59
 6/11 anonim válasza:
Semmi értelme, szenvedés az egész. Nekem akkor van gyógytesi és főleg hétfőn. Majd utána még 8 órám van, tehát én nem tudom mondani, hogy jó, mert legalább előbb mehetek haza...
2014. nov. 26. 21:17
 7/11 anonim válasza:
"..nem tudom mondani, hogy jó ,mert legalább előbb mehetek haza" ezt úgy akartam írni, hogy én nem tudok olyat mondani, hogy előbb mehetek haza így, hogy bemegyek 0. órára, mert nem.. :(
2014. nov. 26. 21:18
 8/11 anonim válasza:

Hát. Mi lenne, hogy csak 40 perces órákat tartanánk, és 10 perces szüneteket? Az az 5 perc nem számít, a tanárok késéséből lazán levonható. Mi bezzeg legyünk ott időben...

De ha a tanár késik 15 percet a kávéja miatt, az teljesen természetes.

Egyes iskolákban működik a 40-10 es rendszer. Nálunk miért ne mehetne?

2014. dec. 15. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"De ha a tanár késik 15 percet a kávéja miatt, az teljesen természetes. "

- Normális iskolában megrovást kap ezért a tanár, ha rendszeresen előfordul.

Érdekes módon nekünk bezzeg meg kell várni, hogy 10 perc, mire előveszi a diák a felszerelését és elteszi a mobilját...

2014. dec. 15. 20:15
 10/11 anonim válasza:

Nálunk elég szigorúan büntetik a telefonozást.

A tanárunk viszont maga ismeri be a kávé miatti késését.

A felszerelésről annyit, hogy én kiszoktam készíteni, a többiek megoldják.

Elismerem, nagyon felbosszantottam magam, nem minden tanár késik a kávéja miatt, de iskolánkban akad. Megemlítem, itt a diáknak nincs szava.

2014. dec. 15. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!