Tanárok, tanítók, ki kiengeditek óra alatt a diákokat wcre?
Középiskolás unokám mesélte, felállt az egyik fiú órán és közölte a tanárral, "hogy ki kell menjen a wc-re mert sz@rnia kell különben idefosik"
Először jót nevettem aztán azon gondolkoztam, miért így fejezte ki magát ez a fiú? Biztos vagyok benne, ha normálisan mondja akkor is kiengedik a mosdóba.
Egyetemen voltam tanúja nemrég ilyen esetnek, az oktató bezárta az ajtót még óra elején. Nem akarta kiengedni wcre a diákot aki ütni kezdte az ajtót, azt kiáltva hogy "befosok". Az oktató csak lesett mint a birka, majd a diák fingott egy jó hangosat (talán be is reccsentett), erre már kinyitotta az oktató az ajtót.
Atóta nem is láttam ezt a faszit egyetemen, tuti nagyon ciki lehetett neki.
Nálunk volt olyan tanár aki nem engedte ki a diákokat. Míg más mondta, hogy ha kell álljunk fel, menjünk ki. Munkahelyen sem kell bejelenteni ezt és ki lehet menni. Én is értem, hogy x ideig vissza lehet tartani és tágul a hólyag is.
De tételezzük fel, hogy szünetben nem kellett vagy nem tudott elmenni. Sajnos szintén volt olyan probléma, hogy a taná írta a késéseket és ha össze jött akkor igazolatlan óra. 45 percet nem biztos, hogy kibír. Vagy arra összpontosít egész órán, hogy ne hugyozza össze magát. Kimegy 5 percre és már is jobban tud figyelni az órán. Az is lehet valóban, hogy nem pisilni kell neki, hanem égetőbb a szükség.
#1 nél is nem tudni milyen tanár volt. Én is tudok olyat hogy ha szól a tanárnőnek, hogy ki kell menni wc-re, akkor nem fogja kiengedni. Volt má velem is olyan helyzet pisi téren, hogy éreztem, hogy ez lassan veszett harc. Ott fel is álltam és a tanár előtt mondtam, hogy szeretnék kimenni wc-re. Kiengedett, de ha nem is enged ki akkor is megyek, nem érdekelt volna, ha szaktanárit vagy késést ír. Ott is lehet volt valami ilyesmi dolog, csak ott próbálta volna "szépíteni a helyzetet", hogy bizony nem pisilni kell és ha nem engedi ki akkor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!