21 éves kor fölött, ha nincs még OKJ-m, tanulhatok ingyen? Tudnátok írni ilyen helyet?
A diplomámmal nem tudok elhelyezkedni, muszáj vagyok mást tanulni (semmilyen munkát nem találok már majdnem egy éve).
Utána olvastam és elvileg az első OKJ-ért nem kellene fizetni 21 év fölött sem. Sok képzőhelynek utána néztem, de még nem találtam olyan helyet, ahol az OKJ-ért ne kellene 21 év fölött fizetni. Ez hogy van? Tudtok olyan helyet, ahol nem kell érte fizetni?
Elvileg 21 év fölött az első OKJ ingyenes. Csak mivel elmúltál 21 ezért nappalira már nem mehetsz, csak estire.
Ha estire mész akkor biztosan ingyen tanulhatsz.
Egyébként hány éves vagy pontosan?
Tudok egy helyet, ahol 22 éves korig még nappalira is mehetsz.
Köszi a választ! :)
24 vagyok.
Csak szakiskolában ingyenes? Szeptembertől indul ilyen képzés vagy keresztfélévesen vagy mostanában is indítanak?
Te melyik helyet tudod?
(jelentkeztem egy helyre, ott is azt mondták, hogy ingyenes, de beiratkozáskor kiderült, hogy nem és diákigazolványt sem adnak, ami sokat számítana).
Én úgy tudom, hogy ingyenes pl. a Computer School-ban, Mesterképző-ben is.
Egyébként hol laksz?
Köszönöm :)
Pest mellett lakom.
Szerintem sok helyen indítanak februárban keresztfélévet.
Ezeket amit írtam, majd hívd fel, biztos többet tudnak mondani.
Arra nem gondoltál, h mesterképzésre menj?
Én jövő szeptembertől azt fogom megcélozni. :)
Köszi! :)
Érdeklődök.
Elkezdtem a mesterképzést, de nagyon sokba kerülne a képzés (mert elfogytak az államilag támogatott féléveim) és egy olyan szakot tanultam, amivel nem nagyon van esély elhelyezkedni.
Hajrá a mesterhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!