Ha költségtérítésesen megszerzem a diplomát, később tanulhatok még ingyen?
mivel már van egy diplomád nem...
az első diplomát támogatja az állam :/
Előző hozzászólóhoz:a kérdező azt írta, h ha költségtérítésesen szerzi meg a diplomáját, tanulhat-e államin utána!!! Igen,mivel a költségtérítést Ő maga fizeti be nem állam bácsi!
Én is költségesen szereztem diplomát és államin tanulok alapképzésben. 12 félévet finanszíroz az állam, még egy mastert is ki fog futni!
bocsi h.offolok,de lenne egy hasonló kérdésem..
és akkor mi van,ha nekem a 6 félévemből 2 költségtérítéses volt.a többi államis.akkor 2-t végezhetek még ingyen?(esetleg FSZ képzésen..)vagy itt nem érvényes?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Megnyugodtam, és remélem addig nem változtatják meg az oktatási törvényeket, amíg nem végzek :)
köszönöm
11:09 vagyok,nem még nem végeztem,van 2 féléven,csak elméletben kérdeztem.
én úgy tudtam h.FSZ-en se vehetek majd rész,ha alapképzésen már végeztem.mert az csak akkor lett volna ingyenes ha BA előtt csinálom..
a MASTER-t tudom,h.ingyenes lehet.köszi:)
Ha nincs diplomád, ill. abszolóturium (vagy mi:)), akkor elvileg lehet ingyenesen másik alapképzést. Én úgy tudom, hogy ha diplomád van, fsz-re is mehetsz ingyenesre....
De ezt olvasd el, az utolsóelőtti választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!