Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezek közül melyikbe vennének fel?

Ezek közül melyikbe vennének fel?

Figyelt kérdés

A jegyeim:

Nyelvtan: 4

Irodalom: 4

Matematika: 2

Angol: 5

Történelem: 3

Informatika: 5

Fizika: 3

Kémia: 3

Biológia: 4

Földrajz: 4

Ének: 4

Rajz: 5d

Technika: 5

Testnevelés: 4

A magyar felvételim jól sikerült, a matek nagyon nem. a Pontokat még nem tudom, de a magyar szerintem 44-45 körül, a matek 10-15.

Az iskolák:

Péter Rózsa Gimnázium (angol,info)

Bugát Pál Szakközépiskola (egészségügy)

Péter Rózsa Szakközépiskola (vendéglátás-idegenforgalom)

Deák Ferenc Szakközépiskola (vendéglátás-idegenforgalom)

Árpád Szakképző Iskola (könnyűipar)

Az Árpádba gondolom biztos, szóval az biztos utolsó.

Melyikbe vennének fel szerinted?

2010. jan. 27. 21:51
 1/3 Silber ***** válasza:

Mikor 5 éve én is a te helyzetedben voltam, az egyik osztálytársam elemnt a Péter Rózsa nyílt napjára. Eszméletlen nagy fejetlenség, szervezetlenség fogadta az iskola részéről, ami nemcsak a nyílt nap, hanem az egész vezetését érintette. Nem ajánlanám.

A jegyeid nem a legvészesebbek, de a matek kettes az nagyon csúnya. Látni, hogy nem szereted a reált, így az infó is kilőve a Péter Rózsa "nagy bántatára".

Sajnos a fehérvári iskolákkal nincs sok kapcsolatom, inkább a dunaújvárosiakkal.

2010. jan. 28. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát igen, igazából engem a legjobban a biológia érdekel. Meg a rajz, technika, ezeket is szeretem. Meg az angolt is. Hát igen, a matek nem megy, bár ha jobb lenne a tanár, talán lehetnék hármas is, de nem tudom, ez végülis rajtam is múlik.

Tudom, hogy a Vasváriban van természetismereti szak, de oda nem vennének fel. A Lánczos Kornélban is van, de ott az angolt jelölöm meg, mert nem bírnám, hogy minden pénteken mennénk gyakorlatozni, meg a kémiát utálom a legeslegjobban.

Én nem voltam a Péter Rózsában, úgyhogy köszönöm az információt.

2010. jan. 28. 12:28
 3/3 anonim válasza:
Az Árpádba igen biztos felvennének..de nem ajánlom..szerintem meg fogod bánni ha oda mész:)
2010. júl. 31. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!