Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha pszichológus akarok lenni...

Ha pszichológus akarok lenni akkor milyen szakra menjek?

Figyelt kérdés
Általános iskolás vagyok
2010. jan. 27. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mármint középiskolában milyen szakra?

Oly mindegy, de szerintem egy gimnáziummal jársz a legjobban. Onnan kell jelentkezned majd egyetemre (pl.: ELTE - PPK azaz Eötvös Loránd Tudományegyetem

Pedagógiai és Pszichológiai Kar). Ahhoz, hogy ide bekerülj magyarból v. biológiából v. idegen nyelvből v. matekból v. történelemből kell felvételizned, tehát mindegy, hogy humán vagy reál beállítottságú ember vagy, mert van most lehetőség bőven. Persze lehet, hogy mire te érettségizni fogsz, addigra teljesen más lesz már az oktatási rendszer. :)

2010. jan. 27. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen meglepő, de pszichológus szakra. Bár most még egyikre sem, mert tanulnod kell egalább 4 évet addig, és leérettségizned. Tanulj rendesen, mert magas a ponthatár oda.
2010. jan. 27. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
EÜ szakközépbe nekünk pl. tanítottak pszichológiai tárgyakat. Nem is keveset.
2010. jan. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!