Közgazdász vagy pszichológus? Melyik lennél?
Kermar-t, gazdmen-t, illetve pszichológiát jelöltem meg.
Tavaly már elkezdtem a turizmus-vendéglátás nevű szakot, de otthagytam, mert haza akartam jönni vidékre. A közgazdasági jellegű tárgyak mind jól mentek, ezzel nem volt probléma. De választható tárgyként tanultam pszichót, ami nagyon megtetszett, ezért azt is bejelöltem.
Ti melyiket tennétek az első helyre? Olyat ne írjatok, hogy egyiket se, mert már beadtam ugye a jelentkezést. :)
Eddig nagyon magabiztos voltam, hogy pszichológiára akarok menni, de egy kicsit elbizonytalanodtam. Nem, vagyok benne biztos, hogy nekem való, mivel egy csendes, nehezen megnyíló típus vagyok. Bár nem kifejezetten terapeuta szeretnék lenni, inkább az elmélet vonz, de ki tudja, hogy kapok-e melót ilyen területen.
Közgazdaságtan pedig ugye jól megy, de annyira nem vonz. Viszont többre lehet vele menni, meg egy közgáz diploma biztos nem baj, ha van az embernek.
én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy közgázzal többre lehet menni, manapság már minden faluban van 5 közgazdász szak, és minden második ember közgazdásznak megy (nyilván azt hiszik, hogy majd seggen ülve degeszre keresik magukat).
én a pszichót választanám (mivel engem is érdekel, mérnökhallgató létemre), az szerintem jóval komolyabb szakma.
Hát matekot meg ilyeneket szeretem szóval nekem közgázzal se lebbe semmi problémám. De vhogy jobban vonzana a picholgus. Sok embernek van manapság rá szüksége. És nincs annál jobb dolog h más embereken segítjünk. Bármit is fogsz tanulni örömmel ted és légy sikeres. (:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!