Ezekbe az iskolába szeretnék jelentkezni: Eötvös, Apáczai, Városmajori, Veres Pálné, Berzsenyi. Szerintetek milyen sorrendben írjam be őket?
Ugy van, hogy bejelolsz 2 tantargyat es ok valasztjak ki, hogy mibol szobelizel. Attol fuggetlenul hogy melyik szakra jelentkeztel. Tehat attol hogy mondjuk matekos osztalyba jelenzkeztel meg siman behivhatnak magyarbol szobelizni...
Szerintem a rendszerben az a rossz, hogy a jelentkezo diakokat mas tanarok mas szempontok szerint pontozzak. Ezert nem lesz realis a lista. Foleg ha ugy nezzuk hogy mondjuk van egy gyerek aki rohadt okos matekbol, jelntkezik a matek tagozatra de be kell irnia meg egy tantargyat, mondjuk a magyart. Lehet hogy tudja a magyart, de mondjuk messze nem olyan jol mint a matekot es ezert nem veszik fel matek tagozatra pedig sokkal jobb azoknal akik matekbol szobeliztek.
A masik pedig hogy en sok emberrel beszeltem akik az Eotvosben szobeliztek es pl. akikkel beszeltem es magyarbol szobeliztek, mindenkit baromira lepontoztak. Ez nem lenne baj, ha ezek a gyerekek egymas ellen "versenyeznenek" csak. De nem igy van hanem azok ellen is vannak akik mondjuk a sokkal "kedvesebb" fizikatanarnal szobeliztek (csak hasamra utottem).
Szoval en ugy latom hogy az egesz nem kiegyenlitett, de eleg sikeres sulirol beszelunk szoval valamit azert csak jol csinalnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!