Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik sulit ajánljátok? (lent)

Melyik sulit ajánljátok? (lent)

Figyelt kérdés

Budapesti Madách, Apáczai, Fazekas, Eötvös, Veres Pálné?

Melyik a legjobb, melyikrol hallottatok jót/rosszat? Ti melyikbe jártok?

Koszi

8.os/L

2014. nov. 7. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:

- Madáchba mennék a helyedben

- én ezek közül 2-öt jelöltem meg: Veres Pálné, Madách (mindegyikbe bejutottam)

- Károlyiba járok

2014. nov. 8. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Eötvös - Én elsőnek jelölöm, minden vágyam bejutni. Unokatesóm jár oda, aki nem kifejezetten közösségi lény, és mégis, tagja az iskolának, az osztályközösségnek, szeretik, és neki is sok-sok ismerőse van mindenhonnan a suliból. Mások is mondják, hogy mindenkivel találkoznak a folyosókon, bárkivel leállhatnak beszélgetni stb. Szóval a közösség nagyon jó! Tanulási erősségleg is az, de abszolút nem versenylóiskola! :) Sokat kell tanulni, az igaz, de szerintem nem olyan sokat, mint mondjuk az Apáczaiban, vagy az említett Fazekasban (az főleg reál iskola, és nagyon versenyló). Amúgy rengeteg az iskolán kívüli program, szakkör. Ja és én humánra mennék!

Madách - Most úgy néz ki, másodiknak jelölöm meg, és haladó angolt. Erős humán iskola, de szerintem ez is jó, közösségileg szinte olyan, mint az Eötvös, csak nem olyan széleskörű a közösség talán. De szerintem a szakkörök azok hasonló erősségűek. Tanulásilag egy kicsit gyengébb, de itt is tanulni kell!

Veres Pálné - Ezt is úgy néz ki másodiknak jelölöm, vagy harmadiknak, mert a Madách őszintén jobban tetszik. A közösségét nem tudom, a programok nem annyira széleskörűek, de jók! :) Tanításilag olyan, mint a Madách. Nekem ez is tetszik ;) Humánt jelölöm.

Fazekas és Apáczai - Hát versenylósulik... Meg reálosok főleg. Mondják, hogy nem versenyló, csak tanulni kell, mint az Eötvösben, meg hogy a közösség jó... Hát nem tudom, nem sokat hallottam róluk, csak hogy erős meg elvérzel, de nem tudom kinek higgyek...

Ja és mindegyik suliba min. 75-90 felvételi pont kell, és max, vagy valamennyivel kisebb hozott pont, és ennyi szóbeli.

Ha gondolod, írj privátot, szívesen beszélgetnék valakivel, aki hasonló sulikba készül! :)

2014. nov. 8. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm❤️
2014. nov. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!