A földrajz büfészaknak számít?
azzal ne foglalkozz kit mit hisz.a lényeg h.te tudd mit akarsz,max.ha ennyire zavar mások véleménye,mondd mindig utána h.földrajz szakra jársz-geográfus szeretnél lenni.
egyébként ha tanár szeretnél lenni,sztem azt se kell szégyellni
én vagyok a töris:) sztem nyugodtan menj földrajzra, nagyon kevés a természettudományos, egyre inkább hiány... :) mint a matek, fizika, kémia... mindenhova ilyen tanárt keresnek, de ha geográfus akarsz lenni, azzal is el tudsz helyezkedni, kutatóintézetekben, meg csomó lehetőség van. Én történelem-régésztechnikus szakon vagyok pontosan,már az első félévben meglett a gyakorlati helyem, egy múzeumban, ahol marha jól fizetnek is ráadásul. Mellette meg még tanítok itthon is, mondjuk matekot meg németet, de lényegtelen... :)
Előtte 3 évig közgazdász szakon voltam... Ott kellett hagynom, mert egyáltalán nem érdekelt, ott is csak a gazdaságtöri, abból mindig 5-ös voltam. Beadtam újra a felvételit és most boldog vagyok, mert nem bukdácsolok, hanem 4-es átlagaim vannak, elismernek. A gazdász szak mellett sosem kaptam munkát, mert annyira telített, gyakornokot alig vesznek fel, és ki sem fizetik... Barátnőm egy nagyvállalatnál kapott gyakornoki melót, kemény 300Ft-os órabérrel... és közgazdász lesz.
Lehidalt, amikor megtudta, én mennyit kapok a múzeumban...
Szóval ne félj tőle, én csak bíztatni tudlak!! A tudomány is kifizetődő, és ha érdekel, ne menj máshova, csináld azt... Tapasztalat! :)
Hajrá!
Különben ismerősei mondják ezt a kereskedelem-marketinget ,menedzsmentet ilyeneket,hogy az milyen jó és a föci egy büfészak,amivel kitörölhetem.
Szerintem meg pont fordítva van, ugyanis az elsőhöz kell lóvé hogy valamire is vidd a megszerzett tudással, viszont a földrajz tudás főleg ha geofizikával is párosul önállóan is megállja a helyét!!!!
Nem is akárhogy...
egyáltalán nem az!!én teljesen más szakra járok Szegeden,ahol viszont a szakirányomhoz kellett 2 föcis tárgyat felvenni(földrajzos tanárok voltak)Majdnem megbuktam:O
Igenis nehéz és értékes szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!