A földrajz büfészaknak számít?
Egyáltalán nem büfészak, én tapasztalatból mondom. Az utólsó kettó amit leírtál,na az egy büfészak!
Remélem helyettem is befejezed, ha föcire mész, nekem nem volt elég kitartásom hozzá. :(
Én Szombathelyre jártam.
Sok sikert!
Szia. A földrajz egyáltalán nem büfészak, elég nehéz. Én történelemre járok Szombathelyre, és nehéz ez is! Ha érdekel, akkor menni fog simán.
Én is MA-ra megyek, ha ezt elvégeztem, szerencsére elég jók az átlagaim.
Az andragógia pl egy tipikus büfészak, vagy a szociológia, ...
Utolsó válaszoló!
Ennyire nehéz volt,hogy otthagytad?
Különben ismerősei mondják ezt a kereskedelem-marketinget ,menedzsmentet ilyeneket,hogy az milyen jó és a föci egy büfészak,amivel kitörölhetem.
Szerintem a környezete válogatja, hogy melyik körben mi számít "büfészaknak".
Én földrajz szakos vagyok, de mint tanár. Tapasztalatból mondom, nem egy 1x1 a földrajz, de ha van kitartásod, érdeklődsz a téma iránt, akkor ajánlom. Olykor sokat kell magolni, van amit érteni kell, ehhez is beállítottság kell. Ker-marketingesekből pedig Dunát lehetne rekeszteni. Millióan jelentkeznek, sokan is végeznek, mire odajutsz alig kapsz jó munkát!
Kedves kérdező!
17:17-es vagyok. 17:30-as lényegében elmondta amit mondtam volna.persze ,nem könnyű, van 1-2 húzós szak, de nálam nem ez volt a legnagyobb kizáró ok ,amiért eljöttem. Szóval, érdemes lenne megpróbálnod. Nemtudom,hol szeretnéd megcsinálni, de szerintem ha Szombathelyre szeretnél Te is menni, akkor szeretni fogot, a gólyabált meg ne hagyd ki semmiképp se.
Ja és a lányok elég jók! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!