3,9 átlagúnak (7. év végi átlag) tudnátok gimiket ajánlani Budapesten?
Figyelt kérdés
Ami felkeltette eddig az érdeklődésemet, az a Leövey Klára Gimnázium. Van esélyem a bekerülésre? Főként a természettudományira gondoltam.
És a főkérdésre is várom a válaszokat. :) Thx.
2014. okt. 29. 19:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem a Leövey-be biztos bekerülsz, de ajánlom még a Szinyei M. Pál gimit, a Teleki Blanka gimit.
De nagyon-nagyon sok múlik a központi felvételiden, ha azt jól megírod, még ezeknél sokkal jobb sulikba is bekerülhetsz. A jegyek általában "annyira nagyon" nem fontosak. Írásbeli és szóbeli, ez a fontos.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) és ha átlagosan 65-70 pontosat írok? Az jó az átlagomhoz képest? Sokat gyakoroljak? Így is van esélyem?
2014. okt. 29. 20:50
3/4 anonim válasza:
A 70 pontos már elég lesz sokmindenre, jó lenne, ha még jobban belehúznál. De az nem igaz, hogy nem számít a hozott pont. Olvasd el a sulik felvételi tájékoztatóit, abban leírják, náluk mennyire számít bele. Sok iskolában le van írni, hogy pl. 4,5 átlag alatt kár is próbálkozni, szóval nézz utána. Szerintem oda bejutsz, amit kinéztél.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, koszonom a valaszokat :) ment a zold kez
2014. okt. 30. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!