Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 3,9 átlagúnak (7. év végi...

3,9 átlagúnak (7. év végi átlag) tudnátok gimiket ajánlani Budapesten?

Figyelt kérdés

Ami felkeltette eddig az érdeklődésemet, az a Leövey Klára Gimnázium. Van esélyem a bekerülésre? Főként a természettudományira gondoltam.

És a főkérdésre is várom a válaszokat. :) Thx.

2014. okt. 29. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a Leövey-be biztos bekerülsz, de ajánlom még a Szinyei M. Pál gimit, a Teleki Blanka gimit.

De nagyon-nagyon sok múlik a központi felvételiden, ha azt jól megírod, még ezeknél sokkal jobb sulikba is bekerülhetsz. A jegyek általában "annyira nagyon" nem fontosak. Írásbeli és szóbeli, ez a fontos.

2014. okt. 29. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) és ha átlagosan 65-70 pontosat írok? Az jó az átlagomhoz képest? Sokat gyakoroljak? Így is van esélyem?
2014. okt. 29. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A 70 pontos már elég lesz sokmindenre, jó lenne, ha még jobban belehúznál. De az nem igaz, hogy nem számít a hozott pont. Olvasd el a sulik felvételi tájékoztatóit, abban leírják, náluk mennyire számít bele. Sok iskolában le van írni, hogy pl. 4,5 átlag alatt kár is próbálkozni, szóval nézz utána. Szerintem oda bejutsz, amit kinéztél.
2014. okt. 29. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, koszonom a valaszokat :) ment a zold kez
2014. okt. 30. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!