Melyik gimnáziumokba (budapesten) fogadják el azt ha valaki más? És oda bekerülnék? 4,3-as átlag tavaly és idén is és olyan 60-70 pontos felvételit tervezek! Tudtok írni ilyen sulikat?
Nem feltétlen homoszexualitásra érthette a kérdező, hogy valaki más... De akkor is mi van, ha meleg? Semmi, a fiúkat szereti, de attól még ugyanolyan srác, mint a többi. Sőt! Sokkal értékesebb, mivel hatalmas lelki ereje van, 14 évesen felismerte, hogy Ő nem olyan, mint a többi gyerek, de Ő elfogadja magát. Manapság hány ilyen gyerekkel lehet találkozni? Eggyel sem.
4,3-as átlaggal jó esélyed van a Leövey Klára Gimnáziumba és a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba. Mindkettő nagyon jó suli, de én mégis a Leöveybe mennék a helyedben.;) Viszont ne vedd biztosra, hogy 60-70 pontod lesz. Én tavaly felvételiztem, egy lány az osztályomban kitűnő volt, azt hitte, lazán lesz 70-80 pontos írásbelije... 48 pontos lett neki. :P
És mégegyszer: Semmi gáz nincs abban, ha meleg vagy!:)))
15/F
Harmadik vagyok. Szerintem sincs semmi baj a mássággal, csak sajnos a környezetemben látom hogy nem mindenki fogja fel.
A Leöveyt és is ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!