Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon kiszolgáltatottak a...

Nagyon kiszolgáltatottak a diákok a tanárok hóbortjainak a felsőoktatásban? Tapasztalatok!

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 21:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mivel én egy kis főiskolán szereztem az első diplomámat, így viszonylag minket jól ismert minden oktatónk. A legtöbb korrekt volt, még ha olykor szigorú is. Az a mi érdekünkben történt... Viszont. Akadt egy ember, akit sikerült megutálnom. Ő volt az, aki pofára osztályzott. Trágárul beszélt állandóan, a csoport hülyéit szerette nagyon, ők is kaptak tőle jó jegyet. Sértegetett minket, mondta is, hogy csak jelentsük fel, úgy ki fog vágni minket (megbuktat), hogy csak na. Emlékszem, egyszer azt mondta, hogy a következő órára vigyünk valami piát és majd ott megihatjuk nála. Néhányan nem vittünk, nem is volt tőle boldog és megjegyezte.

Azt nem vitatom, hogy okos a pasas, de olyan közönséges, olyan rosszindulatú, emberileg szerintem egy 0... Olyan stílusban magyarázott az óráin, hogy mi, akik összességében 4-es meg 5-ös hallgatók voltunk, egy mukkot nem értettünk belőle. Ellenben viszont a hülyék - állítólag igen. Mai napig nem jöttem rá, hogy miről beszélt anno és hogy mire kaptam (tudom, pofára) egy 4-est tőle. De esküszöm, sokkal jobban örültem volna egy kettesnek, ha normálisan, emberi nyelven leadja az anyagot és a zh-m sikerül csak elégségesre... Na mindegy...

2011. ápr. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!