Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Kisképzőben milyen a textil,...

A Kisképzőben milyen a textil, illetve az ötvös szak?

Figyelt kérdés

Melyik illene jobban hozzám?

Idáig festeni tanultam, de ma a hasamra csaptam és azt mondtam, akarom, hogy közöm legyen a divatiparhoz. Ékszereket, vagy szép ruhákat szeretnék alkotni, amiket más is fog hordani, nem pedig csak kiakasztják a falra, esetleg senki nem veszi meg. Lány vagyok, szépen rajzolok és festek. Jó a térlátásom, de sajnos egyáltalán nem vagyok ott fozikában, nem tudom ez mennyire kell az ötvös szakmához. Varrni csak kézzel tudok, de majd megtanulok a cél érdekében!

2014. okt. 28. 22:01
 1/2 anonim válasza:
Szia ! Igazából én így a festést is ajánlanám neked mert az hogy ilyen hirtelen szeretnél a divathoz kötődni így elsőre furcsa :D de igazából ha tényleg érdekel akkor a textil szakot ajánlanám mert ha szeretnél ruhákat készíteni akkor az megfelel neked szerintem. a divatszak talán nem érdekelne 100%-ban. Én azt ajánlanám hogy gondold át alaposan mert lehet hogy most hirtelen érdekel a divat csak nehogy meggondold magad az 5 év során mert nem mind1 :D az ötvös szakról nem tudok mit mondani :(
2014. okt. 29. 10:26
 2/2 anonim válasza:

Szia! én ötvös szakos vagyok,

szerintem nagyon jóóó!!:) nagyon szeretem, ebben a szakban inkább a türelem : mm-el meg egyéb pici számmal méricskéljük az anyag hosszát-vatagságát stb... PONTOSSÁG KELL HOZZÁ,odafigyelés és maximalista hozzá állás...és aprólékosság is eléggé fontos..

Az ötvös mindenhez ért... TÉNYLEG MINDENHEZ....

fúrás-faragás-kalapálás-stbbbb....

NEM CSAK FÉMMEL DOLGOZUNK-> mikor tűzzománcozunk üveget, olykor fa anyaggal, fa ismerettel is foglalkozunk. Elég sok szakból kóstolunk... Szerintem nincs jobb annál hogy nem egy 2D-s a szakod (persze nálunk ez is fontos...!!! főleg a az anyag rajzolás. <-meg tudd tervezni, meg tudd mutatni másnak azt a tervet hogy értse.. )

bocsi hogy hülyén fogalmaztam 1-2 nél...

2017. márc. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!