Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tanulhatnák ötvösnek?

Hol tanulhatnák ötvösnek?

Figyelt kérdés
Most végzem a 8. osztályt. És szakközépiskolába szeretnék járni, olyanba ami érettségit-is ad. Lehetőleg Csongrád megyében, de az se zavar,ha akár Budapesten van. Én sajnos eddig nem találtam az interneten. Segítsetek!!!!! Iskolanév vagy link lenne jó. Ja és persze ÖTVÖSNEK. PLS segítsetek.

2013. okt. 17. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Előbb írni tanulj meg.
2013. okt. 17. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Figyelj 3-as vagyok nyelvtanból. Nem ez az erősségem Kémia Fizika Biológia dics. 5 szeretem és vágom is. Nem a nyelvtant nézik majd az iskolában. pls az ilyen kommentelők kíméljenek. Köszi.
2013. okt. 17. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom sajnos én sem, ötvöst hol képeznek, esetleg OKJ-s tanfolyamok?

Vagy az ötvösmesterek képzik ki az újoncokat?

Sajnálom, nem tudok segíteni:S

2013. okt. 17. 21:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Az OKJ-képzéssel az a gond, hogy általában fizetős és nekem nincs rá pénzem. ÉS a szakközépiskola után lehetne menni egyetemre az okj-el hát nemnagyon bár azse biztos h találokmajd egyetemet. :( de köszi a gyors választ.
2013. okt. 17. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az ötvös szakma érettségihez kötött, csak érettségi után tudsz ebbe az irányba tanulni. Tehát amit keresel olyan nincs.

Itt a hivatalos lapról az ötvös szakma leírása:

[link]

Az első okj képzés megszerzése ingyenes, de az ilyen sok gyakorlatot igénylő szakmáknál szoktak szedni az iskolák pénzt szedni, ilyen olyan jogcímen, de azért közel sem annyit mint ha valódi fizetős képzésen lennél. (ja és okj tanfolyamot ne nézzél, az mindenkinek fizetős, csak az iskolarendszerű okj képzések ingyenesek, vagy majdnem ingyenesek)

2013. okt. 17. 23:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. okt. 18. 16:50
 7/7 anonim válasza:

KISKÉPZŐŐŐ!!!

Magyaro. legkiemelkedőbb művészetis sulija!!4

Ott van ötvös szak. 5 éves. (+1szakév vizsgamunka stb..)

AZ ORSZÁG LEGFELSZERELTEBB ÖTVÖS SZAKA VAN OTT !!! ^-^

2017. márc. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!