Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek jogos az igazgatói...

Szerintetek jogos az igazgatói intő?

Figyelt kérdés
Kaptam egy igazgatóit mert kidobtam egy vizibombát a gimi második emeletéről egy évfolyamtársamra. Én kicsit túlzásnak tartom ezt a szankciót, egy gyerekes poén volt, nyilván hülyeség meg minden de akkor is... 16/f

2014. okt. 21. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

A masodik emeletrol erkezo, vizzel teli lufi eleg komoly sebesseget szed ossze az utkozesig, tehat ha valaki eppen felnez a becsapodas elott, akkor komoly szemseruleseket szenvedhet.

Nyilvan tul hulye vagy hozza hogy ezt magadtol is tudd, ezert dobalsz vizibombat, es ezert is kaptad az igazgatoit.

Masreszrol a tanari kar nyilvan elejet akarja venni az ilyen baromsagoknak, ha te nem kapsz igazgatoit, akkor holnap 10 masik hulyegyerek csinalja utanad.

Inkabb szegyellned magad ba..meg, nem itt nagy arccal hepciaskodnal!

2014. okt. 21. 16:26
 12/21 A kérdező kommentje:
Neked is annyi eszed van.. Egy negyedéig vízzel telt lufi a második emeletről kidobva egy 30 méter széles 100 méter hosszú utcába, ahol összesen volt 10 ember szerintem nem nagyon tud komoly sérüléseket okozni, mivel elég kicsi a valószínűsége, hogy valaki pont felnéz, másrészt pedig el se talált senkit csak 2 méterre a gyerektől esett le, és ráment fél deci víz... Uram isten egyem a szívét bele ne pusztuljon!
2014. okt. 21. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem megérdemled, de nem azért mert "sérülést" okozhat. Hanem mert ki**szott hideg van, meg nagyon vicces mást összevizezni, nem tudom de te élveznéd? Akkor mi a ráknak nem magadat locsolod össze?

Azért kaptad, hogy más ne próbálkozzon ilyen f*sságokkal.

Ez a véleményem. Mondjuk azt sem értem minek kell azt beoltani aki szerint jogos. Eleve te tetted fel a kérdést, hogy SZERINTETEK!!! Vagy csak az írjon aki szerint ügyes voltál?

2014. okt. 21. 19:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Draga Kerdezo, ahhoz kepest hogy 16 eves vagy, eleg keves eszed van.

Elmondanam, hogy a baleseteknek mind-mind nagyon keves valoszinusege van, elore mindenki azt mondana hogy ez pont nem tortenhet meg, aztan megis tortennek balesetek.

Tudom en hogy qrva okosnak erzed magad, de nem vagy az.

2014. okt. 21. 22:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Kbaszott hideg? Tegnap cirka 25 fok volt... És utolsó nem ismersz úgyhogy ne nagyon mondj ilyet hogy hülye vagyok...
2014. okt. 22. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
O, dehogynem ismerlek, te vagy az a hulyegyerek aki vizibombakat dobal a masodik emeletrol.
2014. okt. 22. 10:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Fogyatékos..
2014. okt. 22. 12:52
 18/21 anonim ***** válasza:
igen, ugy is nevezhetunk teged. na pattanj le innen gyorsan kisfiam, var a suli.
2014. okt. 22. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:

No1

Számít ez valamit h van osztályfőnökid vagy igazgatóid? pl nem mehetsz osztálykirándulásra, vagy mi hátrányt szenvedsz e miatt?

2014. okt. 22. 13:06
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti te most direkt húzós az agyam? Elég szánalmas a viselkedésed neked is ha már itt tartunk

Utolsó: nem mehetek sítáborba

2014. okt. 22. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!