Szerintetek jogos az igazgatói intő?
A masodik emeletrol erkezo, vizzel teli lufi eleg komoly sebesseget szed ossze az utkozesig, tehat ha valaki eppen felnez a becsapodas elott, akkor komoly szemseruleseket szenvedhet.
Nyilvan tul hulye vagy hozza hogy ezt magadtol is tudd, ezert dobalsz vizibombat, es ezert is kaptad az igazgatoit.
Masreszrol a tanari kar nyilvan elejet akarja venni az ilyen baromsagoknak, ha te nem kapsz igazgatoit, akkor holnap 10 masik hulyegyerek csinalja utanad.
Inkabb szegyellned magad ba..meg, nem itt nagy arccal hepciaskodnal!
Szerintem megérdemled, de nem azért mert "sérülést" okozhat. Hanem mert ki**szott hideg van, meg nagyon vicces mást összevizezni, nem tudom de te élveznéd? Akkor mi a ráknak nem magadat locsolod össze?
Azért kaptad, hogy más ne próbálkozzon ilyen f*sságokkal.
Ez a véleményem. Mondjuk azt sem értem minek kell azt beoltani aki szerint jogos. Eleve te tetted fel a kérdést, hogy SZERINTETEK!!! Vagy csak az írjon aki szerint ügyes voltál?
Draga Kerdezo, ahhoz kepest hogy 16 eves vagy, eleg keves eszed van.
Elmondanam, hogy a baleseteknek mind-mind nagyon keves valoszinusege van, elore mindenki azt mondana hogy ez pont nem tortenhet meg, aztan megis tortennek balesetek.
Tudom en hogy qrva okosnak erzed magad, de nem vagy az.
No1
Számít ez valamit h van osztályfőnökid vagy igazgatóid? pl nem mehetsz osztálykirándulásra, vagy mi hátrányt szenvedsz e miatt?
Utolsó előtti te most direkt húzós az agyam? Elég szánalmas a viselkedésed neked is ha már itt tartunk
Utolsó: nem mehetek sítáborba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!