Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igazgatói intő a semmiért?...

Igazgatói intő a semmiért? [bővebb infóért katt]

Figyelt kérdés

Barátnőm ma bent volt az iskola wc jében egy másik barátnőjével aki rosszul volt,ezért bement vele,hogy ha elájulna vagy ilyesmi akkor legyen valaki mellette..A mellettük levő wcben pedig dohányoztak és szállt fel a füst...Bement a tanár a füst miatt és elkérte barátnőm ellenőrzőjét,miszerint ő cigizett és tőle szállt fel a füst!

Csak éppen nem dohányzott,cigi szaga se volt,cigi nem volt a kezébe,öngyujtó se, semmi....Mégis kapott igazgatóit dohányzás miatt!Osztályfőnökével akart beszélni,de a tanár már nem volt bent,igazgatót meg nem találta!Jogos az ilyen???Egyébként holnap beszélni fog az osztályfőnökkel is meg az igazgatoval is!A tanár aki bement nem tudja bizonyítani,hogy cigizett!

Kérlek titeket,hogy csak normális válaszokat adjatok!

És bocsi ha nagyon értelmetlen lett :(

2009. szept. 9. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
A barátnőd nyilván te.. Szóval hát nem tudom, nem biztos hogy sikerül bizonyítanod, hogy tényleg nem cigiztél. Azt akkor kellett volna helyben tisztázni, szerintem már nem nagyon tehetsz semmit. :S
2009. szept. 9. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Neeem,tényleg nem én!Én passzív dohányos vagyok:)
2009. szept. 9. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Akkor a barátnőd mégiscsak cigizett :D
2009. szept. 9. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Cigizik,de nem az iskolában!!
2009. szept. 9. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a matektanárom kedvenc mondata h az iskola nem egy demokratikus intézmény :) És milyen igaza van! Sajnos az igazgatónak nem kell bizonyítania semmit senkinek ahhoz, hogy intőt adjon, nem kell eljárást indítania, és bírósági tárgyalás sincs az iskolában, ahol jogszerűen elítélhetnek vagy felmenthetnek. Ez van. Néha sajna szopni kell a f*szt, mert minél inkább pattogtok, annál nagyobb az esélye, hogy újabb intőt kaptok.

Amúgy meg mi a halálba számít bele az intő, miért nem sz*rjátok le nagy ívből? :D

2009. szept. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!