Agrár? Matek, kémia, biosz. Bővebben.
Figyelt kérdés
Agrár szakok iránt érdeklődnék. Röviden: inkább a humán tantárgyakból vagyok jó, matek, kémia, biosz nagyon alap szinten (egyiket sem tanultam emelt szinten). Olvastam mindenfélét, de konkrét válaszokat nem talàltam. Mennyire lenne nagy kihívás?! Mennyire "erősen" kell tudni ?2014. okt. 18. 02:08
1/1 anonim válasza:
A motiváció, intelligencia és a szorgalom fontosabb, mint a hozott tudás.
Ha az agrár vagy környezettudományok érdekelnek, akkor ne törődj azzal, hogy a középiskolában miből voltál jó. Válasz egy jó agrártudományi egyetemet (Jelenleg a SZIE a legjobb) és hajrá!
A humán műveltség mindenhol előnyös az életben, amiből gyengébb vagy azt pedig be lehet hozni az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!