Üzleti szakközépbe járok és 9. -es vagyok átmehetek gimibe ahol kémia-biosz faktra járnék?
Az érdemi biosz tanuláshoz kellenek a szerves kémiai alapok, de az egész dupla emeltes történetnek nem a biosz a hátulütője, mert az csak be kell seggelni, a kémia a nem mindegy.
Én mondjuk világ életemben szar tanuló voltam, 3.ban kaptunk új biosztanárt és félévkor meg akart húzni, és be kellett vágnom a féléves anyagot. Ezért nem mentem mégsem mérnökire, hanem orvosira, mert jobban tetszett a biosz. Micsoda életsztori...
Amúgy EÜ szakközépbe menj inkább, ha érdekel a téma, a fakt nem jó semmire, célirányosan kell tanulni, van egy halom jó cucc, csak a tanárok valamiért nem reklámozzák.
én szerényi bioszból (meg volt ilyen könyvem hogy 1300 emelt szóbeli tétel de már nincs meg) tanultam meg villányi kémiából és 90%os emeleteket csináltam szóbelikkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!