Mit gondoltok az Osztályzó javítása megoldható -e?
A tavaly májusban kezdeményeztem az iskola vezetőségénél egy előrehozott informatika érettségi letételét, meg is történt az osztályozó, illetve az érettségi is.
Az osztályozó eredménye: 4 -es lett a 12. tanévre, a az érettségi írásbelit megírtam de a szóbelire nem mentem el (tanáraim javaslatára, mivel elvileg ezáltal érvénytelen.)
Kérdésem, úgy hangozna el, hogy ezek szerint ebben az esetben van lehetőség a 12. tanévre osztályzóval össze szedett jegyet javítani?
Az 5 -s jegy mindenképpen fontos lenne, mivel a felvételit jelentős mértékben megkönnyítené.
Teljesen tanácstalan vagyok, a napokban megkérdeztem az én iskolám igazgatóságát, de sajnos ők nem tudnak ilyen metódusról, hogy az osztályzó- ismétlése/javítása. Az igazgató-helyettes kérdésem re azt mondta, hogy adjak be hozzájuk egy törvényt, vagy rendeletet, amely erre vonatkozóan nyilatkozik. E
Ebben tudnátok segíteni, hogy mely rendelet, vagy törvény rendelkezik ez ügyben?
Bocs, miért nem voltál a
szóbelin? (Nem jó lett az írásbeli?)
De az érettségit meg tudod
ismételni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!