Iskolába vagyok igazgató tanácsadást?
Figyelt kérdés
ez egy tanuló és tanár incidense. A probléma az volt hogy a diákomnak felelnie kellett volna órán de nem jelent meg de egész napra nemment be. A tanár azt gondolta a felelést szerette volna megúszni ezért két egyest adott neki. Tanuló másnap szóvá tette de a tanár még egy intőt is adott neki mert feleselt a diák hozzám jött segitségül! közbe azt is mondt hogy másnap lefelet ötösre de a fiút nem érdekli mert ez a két eggyes nagyon lerontja az átlagát és tovább tanuláshoz fontos neki hányast kap a tanár viszont nem törli ki a két eggyest se az intőt! Mi tévő legyek ügyükben?2014. okt. 8. 15:59
1/3 anonim válasza:
Engem az érdekel hogy hogyan kaphatott a gyerek úgy 1-t, hogy bent se volt az iskolában és nem dolgozatra kapta a jegyet? Szerintem ebben az esetben egyértelműen a gyereknek van igaza, a tanár pedig véleményem szerint eléggé szánalomra méltó, hogy bosszút akar állni a gyereken, mert szerinte a felelésről lógott, holott másnap 5-re lefelelt. Bár azt se hiszem, hogy a tisztelt igazgató nő/úr nem tud dönteni egy ilyen egyértelmű helyzetben, úgyhogy valószínűleg te a gyerek vagy, akivel a tanár ezt megcsinálta. Ettől függetlenül a tanárnak továbbra sincs igaza.
2/3 anonim válasza:
Egy igazgató nem írja az egyet, egyest kettőzött gy-vel, ne haragudj!!
3/3 anonim válasza:
A pedagógia és az oktatásügy szégyene, ha te igazgató lehetsz.
Inkább a diák vagy. Jobban tennéd, ha bejárnál rendesen a suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!