Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan fogalmazzam meg ezt a...

Hogyan fogalmazzam meg ezt a kérvényt?

Figyelt kérdés
11.-es lettem és tavaly év végén választani lehetett 2 tantárgyat, amiből emelten akarunk érettségizni, és így van pluszban olyan óránk. Én bejelöltem az emelt angolt, de meggondoltam magam, és az osztályfőnököm azt mondta, hogy írjak egy kérvényt az igazgatónak. SÜRGŐS!

2014. szept. 1. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! A tavalyi nyelvtan tankönyvedben találsz hozzá mintát, és elvileg nektek is írni kellett már ilyet.

Antalné Szabó Ágnes - Raatz Judit MAGYAR NYELV ÉS KOMMUNIKÁCIÓ 10. osztály - 44. Oldal, "A kérvény"

2014. szept. 1. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos könyvtári nyelvtankönyvem volt, és holnapra kell a kérvény :(
2014. szept. 1. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Basszus! Gyorsan írom, ekezetek nélkül!

"Igazgato neve"

Igazgato

"Suli neve"

"varos neve"

Tisztelt igazgato ur/no!

"Neved", a xy-i xy 11. Osztalyos tanuloja azzal a keressel fordulok igazgato urhoz, hogy a 2014/15-os tanevben sziveskedjek felmenteni az angol nyelv fakultacio alol.

A nyar folyaman megvaltoztak tovabbtanulasi terveim, igy nem szeretnem emelt oraszamban tanulni az angol nyelvet.

Kerem igazgato urat, hogy frnti indokom alapjan tamogassa kervenyemet.

Varos, datum

Tisztelettel: neved es alairasod ( 11. Evfolyamos tanulo)

(termeszetesen minden esetben nagy betu az Igazgato Ur)

Remelem segitettem!:)

2014. szept. 1. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Az egyik szülő aláírását se feledd! Azt lehagytam:)
2014. szept. 1. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 78%-os válaszoló!

Én ugyan hozzátok képest már vén banyának számítok, de el kell mondjam, mennyire szimpatikusnak tartlak ezzel az önzetlen - és gyors - segítőkészséggel!

Igazán öröm látni, hogy ilyen is van...

A kérdezőt talán megmentetted egy rossz választás következményeitől, de nekem is szép estét okoztál, köszönöm! :)

2014. szept. 1. 20:37
 6/6 A kérdező kommentje:

#3,4 Nagyon szépen köszönöm! Rengeteget segítettél!

Julianna tényleg öröm látni, hogy ilyen emberek is vannak...:)

2014. szept. 1. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!