Sürgősen kérvényt kell írnom hogy fogalmazzam meg?
Azt kéne megfogalmaznom, hogy elmehessek a ballagásról mert unokatesóm ballagása ugyanakkor lesz és arra szeretnék menni.
előre is köszönöm :)
Tisztelt Igazgató Asszony/Úr/Osztályfőnök úr/Asszony:D !
Kérem, a ballagási ottmaradási kötelezettségem alól mentsen fel, mert unokatestvérem ballagásával egybe esik. Léééééégyszi!!!:D Aláírás: Pista:D
Nem, várjál, mindjárt írok egy rendeset, de ez is már majdnem jó:)
Kérem, a ballagási megjelenési kötelezettségeim alól felmenteni szíveskedjék.
Na várjál, még mindig nem jó, még variálni kell vele...
Szíves engedelmével szeretnék elkéredszkedni a ballagási ünnepség alól, mert az unokatestvérem egy másik helyen ugyanekkor/ ugyanabban az időben/ időpontban ballag/ ballagása akkor esedékes
Na várjá', majd később prezentálok neked egy jobbat, ha addig nem ír más:)
3.vagyok,találtam neked egy kérvénymintát:D Nemtom, ez elküldés után hogy fog kinézni, de így már egyszerűbb lesz:) Amúgy rögtön az első találat, de ha rámész, megállíthatatlanul le is tölti, szal inkább ide beírom, a sorközöket nem tartottam be:$:)
"Kérvény
A kérvény címzettje
(név és beosztása)
(Az intézmény neve és címe)
A kérvény tárgya:
Megszólítás (Tisztelt …….!)
Alulírott ………………….(itt megadandó a kérvényt benyújtó neve, szakja, évfolyama, tagozata, osztályának kódja is) azzal a kéréssel fordulok ………………..-hoz, hogy …….(a kérés pontos megfogalmazása).
A kérés indokának tényekkel való alátámasztása: ………………………………..
Tisztelettel,
A kérvényt benyújtó neve
(gépelt név, mely fölött az aláírás is szerepel)
szak, évfolyam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!