Mit csináljak egyetem mellett, ha nagyon durván sok időm van?
Corvinusra járok pénzugy és számvitelre, most vagyok elsőéves. Egész héten kb. 5 órát töltök egyetemen, mert csak olyanokra járok be, amiknél van katalógus, vagy pedig érdemes ott lenni.
Ha itthon vagyok sokkal több mindent meg tudok tanulni. Így viszont nagyon nagy űr keletkezett, mivel töltsem ki, ami hasznos is?
Menj át műszaki képzésre :) Egyből nics ilyen problémád.
Amúgy tényleg az a legjobb, ha dolgozol mellette, ha ilyen kevés órád van könnyű mellé diákmunkát találni és viszonylag több órát is vállalhatsz a heti 20 minimum helyett.
Esetleg (mondjuk inkább első év vége után) jelenkezz gyakornoknak. Ez többnyire nem fizet, vagy nagyon keveset, de hasznos a késöbbiekben, hogy már van munkatapasztalatod, illetve az adott cégnél is lehet maradni, ha szerencsés vagy.
Amúgy hogy az életben van 5 órád úgy, hogy katalógusos+érdekes órákra mész csak?! Hallottam, hogy laza a corvinus, de ez nem semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!