Általános iskolában meg lehet Bukni tesiből?
Figyelt kérdés
Utálok tesizni, és már ... Hónapja nem hozok tesicuccot nem tesizek órán semmit, de félévkor mégis kettes lett! de most azt mondta a tanárom, hogy évvégén megbukok ha továbbra is így folytatom. régen úgy volt hogy tesiből 2-s volt a legkisebb jegy . de ez megváltozhatott, vagy nem(K)2010. jan. 22. 15:36
11/12 anonim válasza:
Nekem is van egy túlsúlyos barátnőm, és példát lehetne venni róla! Én azt tudom tanácsolni, hogy ne törődj a többiekkel, barátkozz meg önmagaddal és tesizz, nem baj, ha semmit sem csinálsz jól, de a tanár látni fogja, hogy akarod és hidd el, már ezt is díjazni fogja!
12/12 anonim válasza:
Én teljesen meg tudlak érteni, mert én gimiben csináltam ugyanezt, 2 évig. (túlsúlyos voltam és szégyenlős) Az ok ilyen egyszerű. Azután minden megváltozott. Elhatároztam hogy otthon napi rendszerességgel mozgok 1 órát. 2 hónap után majdnem föladtam, de aztán elkezdtem látványosan fogyni. És akkor fellelkesültem. Ahogy nött az önbizalmam, elmerészkedtem úszni is. Na ez volt ami végleg emberré faragott. Nőttem tizen-egynéhány centit is.
Szóval a kérdésedre ugyan nem tudok válaszolni, mert végül akkor nem buktam meg, de bátorításként mondom, hogy
nagyon büszke leszel magadra, ha legyőzöd a gátjaidat- nekem ez volt életem legelső komoly lépése- és Te is képes vagy erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!