Utálok tesizni, és már ... Hónapja nem hozok tesicuccot nem tesizek órán semmit, de félévkor mégis kettes lett! de most azt mondta a tanárom, hogy évvégén megbukok ha továbbra is így folytatom. régen úgy volt hogy tesiből 2-s volt a legkisebb jegy . de ez megváltozhatott, vagy nem(K)
Sajnálom de hülye vagy! Én sem szeretem a tesit! Sőt énekből most félévkor majdnem meghúztak, de énekeltem! ÉS IGEN MEG LEHET BUKNI! És hidd el nagyon égő, hogy ilyenből buksz!
2010. jan. 22. 15:42
2/12 anonim válasza:
Első vok!
A pótvizsga meg nagyon rossz tesiből! A tanár választ egy sportágat és abból kell felelni, hogy mik a szabályok! Vagy egy gyakorlatot kell bemutatni! Én se szeretek tesizni, de most is azért a hármast tudtam hozni, közbe alig csinálok valamit. Megcsinálom a kötelező dolgokat azt annyi!
2010. jan. 22. 15:44
3/12 anonim válasza:
A tanár helyébe megvágnálak a francba. Mi az hogy nincs kedved??? Azt kell csinálni, amit mondanak és kész! 18 éves korod után majd azt csinálsz amit akarsz, de addig nem. Ennyi.
2010. jan. 22. 15:52
4/12 anonim válasza:
Hagyjátok, ha ennyire sem képes, majd néhány hét múlva ír a fogyi-rovatba, hogy jaj hogy fogyjak le, mert egy dagadt disznó vagyok.
2010. jan. 22. 15:54
5/12 anonim válasza:
Azért az nagy hülyeség, hogy még tesicuccot sem viszel. Így ne is várd, hogy továbbengedjenek. Szerintem nem halsz bele pár tornagyakorlatba, még ha nem is szabályosan csinálod, legalább látja rajtad a tanár, hogy akarod a jó jegyet.
2010. jan. 22. 16:00
6/12 anonim válasza:
Persze hogy meg lehet bukni. Meg is fogsz, ha a tanár a legkisebb jóakaratot sem látja. Aztán majd leshetsz, mikor körberöhögnek. Bár szerintem ezt kipróbálhatnád matekkal, vagy idegen nyelvvel is, hogy nincs kedved, és nem viszel felszerelést.
2010. jan. 22. 16:10
7/12 anonim válasza:
Rendben, kaptál elég oltást az előttem szólóktól. Én egy kicsit mással oltalak: miért utálsz tesizni? Milyen a tesitanárod? Meg tudnád vele ezt beszélni egyszer (mielőbb)? Kérj tőle tanácsot, segítséget, hallgasson meg, segítsen rájönni, hogy miért utálsz mozogni. Ajánljon valami sportágat, gyakorlatokat, amiben sikerélményed lehet, és akkor talán megjön a kedved az egészhez. Na?
2010. jan. 22. 17:07
8/12 A kérdező kommentje:
Azért utálok mert túlsúlyos vok, és minden tesióra utána izomlázam van. és szégyenlős vagyok ezért nem öltözök át!
2: Szigorú,de határozott tesitanárunk van!
megtudnám beszélni vele csak nem merem!
de igazad van ha megbeszélném vele, és én is elkezdenék tesizni. hogy lássa hogy azért megpróbálom
* A Többi válaszolónak *
kösz a vélaszt, és nem vagyok hülye!!!!
2010. jan. 22. 17:47
9/12 anonim válasza:
Megint bocs de pedig az vagy ha erre sem vagy képes!
Én is túlsúlyos vok de mégis tesizek! A túlsúly miatt a mellek miatt nem mersz? És? Fordulj el és legyél gyors! Nekünk is szigorú a tanár, de jó mert szakképzett és rendes is (eddig sose volt szakképzett tanárunk).
2010. jan. 22. 18:03
10/12 anonim válasza:
És nem gondolod, hogy segítene a túlsúlyodon, ha legalább azon a nyomorult tesi órán megmozdítanád azt a nagy segged?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!