SOS felelés gondok?
Elég szorgalmas vagyok mindig mindent megtanulok írásbeli dogáim is mind 5ösek de a szóbeli kész káosz..a kedvesebb tanárok engedik hogy a helyeden maradj onnan mond vagy kimenj és halkan elmondd a feleleted amígy a többiek dolgoznak.Van viszont egy tanárnő aki nem nagyon magyarázza el a dolgokat csak adja a hosszú szövegeket megtanulni(angol) és én meg is tanulom meg fel is mondom hibátlanul barátnőméknek csak az a gáz hogy ez a tanár kiállít az osztállyal szembe hogy ugy mond hogy mindenki téged néz ráadásul még a lámpa is világi a szemedbe fentről mimt valami reflektor..és ezzel nincs is baj csakhogy nekem általános iskolában sosem volt ilyen és ugy voltam vele mikor szólítottak hogy tudok mindent simán menni fog de mikor szolitott(most feleltem elöször szóban nála) kimentem a tábla elé és teljesen leblokkoltam elkezdett zúgni a fülem meg lüktetett a fejemben a vér borzalmasan szédültem hányingerem volt azt se tudtam hogy vagyok nem emléleztem a szövegre akárhogy próbáltam csak fehérséget láttam a fejemben mindenki engem nézett a tanár meg bátorító mosoly helyett mogorván nézett emiatt mégjobban leblokkoltam és azthittem elájulok(ami megtörténhetett volna nem ez lett volna az első alkalom hogy elájulok stessz miatt).Valamit összemakogtam neki de azt se tudtam mit beszélek és ezt komolyan mondom..volt hogy n is tudtam mit mondott meg azt se hogy honnan szedem nem érzékeltem semmit abból ami körülöttem van angyon rossz volt..mással is vannak ilyen gondok? Nagyon sürgős lenne hogy megoldást találjak erre mert aztmondta sokszor fog feleltetni hogy szokjam ezt a nyilvános feleletet mert látja rajtam hogy nem birom.Nem akarok megint beégni ha tudtok valamit kérleg segítsetek!
15/l
Ezt lámpaláznak hívják, és bizony csak gyakorlással lehet leküzdeni.
Ha most ezért nem írt be rossz jegyet, hanem tényleg meg akar tanítani téged arra, hogy jobban kezeld ezt a szerepléses helyzetet, akkor ő nem gonosz tanár, hanem nagyon is jót tesz neked ezzel.
Tudod, régen természetes volt, hogy a diákok leginkább szóban feleltek. A normális egyetemeken a mai napig a szóbeli vizsga a túlnyomó. (Pl. jogon) Muszáj megtanulni, mert később is így tudsz majd érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!