Milyen iskolát ajánlanátok? 8-os,9. kerületi iskolába jár a lányom, gyenge suli,3.2 volt a 7. év végi átlaga.
Lelkileg rendben van? Ha depressziós, akkor életunt is, így tanulásra sem motivált; ha nem érzi jól magát a suliban, akkor a tananyag is csak arra emlékezteti, így nem akar majd vele foglalkozni.
Jók a tanárok? Sokszor nem adják le megfelelően az anyagot, a gyerek így nem érti rendesen meg, onnantól meg veszett fejsze nyele.
Nincs valamilyen tanulási problémája? Rossz látás, diszlexia, -kalkula, -gráfia, hiperaktivitás, figyelemzavar?
Nos,én most vagyok elsős szakközepes,nagyon nehéz volt dönteni mert semmi se érdekelt se reál se humán tárgyak vagyis humánból a történelem reálból a gyakorlati kémia.
Először egészségügyet szemeltem ki magamnak több okból is de az nem fontos,na jó fontos közel volt jó arcok jártak oda a nyilt-napokon az jött le és nem mellesleg az is szempont volt,hogy szeretem a embereket.Sajnálatos modon viszont undorottam minden szagtól és a utolsó napon változtattam meg a jelölésem a város 3. legrosszabhírű iskolájára,mivel ott volt élelmiszeripari képzés abból is labor ergó van kisérkletezés és jó benyomást keltett minden.
Csak egy bökkenő van ami számomra fontos sőt elengedhetetlen az pedig a iskolai biztonság és pont arra nem figyeltem,gondolván arra,hogy úgyis benne van a suli a KLIK-be és ez által adott lesz a iskola-rendőr és nem lesz gond azon a szárnyon ( iskola 3 szárnyból áll egyiken vannak a szakiskolások ( a rossz arcúak) A másikon ( a gimisek) a harmadikon pedig lettünk volna mi a szakközepesek,de megszünt a gimi és egyesítették a 3 szárnyat a szakiskolások és a szakközepesekre mióta ez így van sokkal több a verekedés,provokáció és a lelki zaklatás. Sajnos én is most vagyok a egyikbe benne az pedig a provokáció szóval egy csávó mindig ordibál és pofozgat engem kihasználva,hogy nincsenek barátaim és nem vagyok egy fitt alkatilag.
Ha megfogattok egy tanácsot akkor az legyen,hogy mindenféleképp gimmnáziumba menjetek tovább mert a szakiskola-szakközép nagyon durva. Ráadásul nem is olyan helyen lakom ahol sok lenne a bünözés,viszonyleg a közbiztonság is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!