11 éves gyerekem vidékre fog iskolába járni. Milyen telefont ajánlanátok neki? Esetleg valamelyik szolgáltatónál tudtok olyan családi csomagról ahol ilyet ajánlanak jó áron?
Szia!Szerintem erre a célra megfelel a Samsung s5610es készüléke. Telenornál kapható kártyásan kb 20ezer.De a DFjuicénél (26 alatt lehet venni náluk telefont) is egész jó készülékek vannak. A Telenornál van nagyon jó családi csomag is. 1000 ft s 1000percet beszélhet azokkal akik benne vannak a "családban". De ha a szülőknek van előfizetése akkor lehet hogy ők hüség szerződése meghosszavbbítása mellett tudnak új készüléket venni sokkal olcsobban. De a Telenornál van mini családi csomag is. Ez 390 ft és 100 percet tud beszélni.
T-mobilnál is van ilyen családi csomag de ott csak 100 perc erejéig... Családbarát vagy vmi ilyesmi a neve...
Vodánál nem tudom mi van.
Esetleg a legolcsóbb megoldás: biztos van régi telefonotok és abba vesztek egy feltöltőkártsás sim kártyát kb 2-3ezerért.(Vodánál pl ingyen adnak ha neten rendelsz egyet..)
Annál a szolgáltatónál kellene elgondolkodni ahol ti(szülők) vagytok..
Motorola Defy
Használtam kapsz egy huszasért. Víz, por, ütésálló. Nekem ilyen van és ütöm-vágom amikor valamit nem szeretne csinálni :D Játszani is tud rajta a kicsi, nagyon sok játékot lehet rá telepíteni, zenét is hallgathat rajta, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!