Létezhet olyan, hogy egy adott telefonnak, két különböző szolgáltatónál (T-mobile és Telenor), több mint 10 ezer árkülönbség van?
Ilyen tarifacsomagok, havidíjak nélkül, hűségnyilatkozat nélkül.
Feltöltőkártyás.
Köszönöm szépen a válaszod.
Sajnos laikus vagyok ezen a téren, mert magamtól még életemben nem vettem telefont, csak szülő által. :-)
Az igazság az, hogy ahol drágábban van feltüntetve a telefon (Telenor), ott még oda is van írva, hogy 20% kedvezmény online rendelés esetén, míg a T-mobilnál csak 10% és még így is több mint 10 ezerrel olcsóbb itt. Van ami elkerülte a figyelmem és ezért olcsóbb? A telenorba több mindent tartozik, netán ezért drágább?
Belinkelem a telefont mindkettőtől (havidíj nélkülit nézzetek):
Telenornál: 61 785.-
T-mobilnál: 50 762.- (domino feltöltőkártyás)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.
Nyilván akkor az olcsóbb helyhez fordulok és onnan szeretném megvásárolni. Azért 11 ezer forint mégis csak számít és döntő.
Rendben.
Hálás köszönet mindegyikőtök válaszáért.
Legyen Szép Napotok és Minden jót!
Nem, de neked köszönhetően most már tudom, köszönöm kedves utolsó!
Tehát nem kártyafüggetlen, így mondják, nemde? :-)
Ne haragudjatok, tudom hogy sok lüke kérdésem van, de tényleg nem vagyok jártas telefon ügyben. Gondolom sokat dobna az árán, ha kártyafüggetlen telefont szeretnék.
Én szerencsére nem szoktam cserélgetni a kártyát benne.
Ha eladni próbálnám, akkor jelentene ez igazából gondot, nem? :-)
Egyébként az internet milyennek mondható a T-mobile-nál?
Osztálytársam, aki mellettem ül, az mondja, hogy elég bosszantó, mert sokszor alig tölt be valamit.
Gondolom olyat meg nem lehet, hogy telenoros internetem lenne rajta :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!