Rékus_2000 kérdése:
Koli vagy bejárás? (SOS! )
Figyelt kérdés
Koleszos vagyok. 30 km-re lakom a gimnáziumtól. Busszal járnék. A koliban mindenki durva, és semmi szeretetet nem kapok. Ti hogy döntenétek? Legyek bejárós?2014. okt. 1. 19:22
1/3 anonim válasza:
A távolság nem mond sokat az utazás idejéről... Mennyi időt kellene utazással töltened, ha bejárós lennél? Egyébként azon gondolkoztál már, hogy talán nem mindenkivel van baj a koliban, hanem a te viselkedéseddel? Fel nem foghatom, hogy lehet mindenki egytől egyig durva és utálatos...
2/3 anonim válasza:
Én bejárós voltam, igaz nálunk nem volt koli.
De sok függ az utazás körülményeitől, hányszor kell átszállni, reggel mennyivel kell korábban felkelni, hogy beérj, ha órák után lekésed a buszt, jön-e emberi időben következő vagy csak késő este? Mennyi időt venne el a napodból a bejárás?
3/3 anonim válasza:
Én is bejárós vagyok és szerintem nem olyan vészes. Reggel tudok aludni a buszon és visszafelé is. Ha esetleg elfelejtettem valamilyen házit megcsinálni, akkor a buszon bőven van időm, és még akár egy tantárgyat is megtudok tanulni. Semmi pénzért nem lennék kolis.
És ha nem érzed jól magad ott, ahol vagy akkor szerintem nem éri meg ott lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!