Lehet bírni a bejárást?
szia! 11.es vagyok,én is napi kb 50 percet-1 órát buszozom, sőt, nekem is van még 9 órám is sajnos...
hát, azt nem mondhatom, hogy nem fárasztó, mert az, egy idő után nagyon az... viszont kibírható! Én a reggeli buszozást igazából kedvelem,van egy kis időm pihengetni és felkészülni a napra lélekben, hallgatni egy kis zenét, átolvasni valami tananyagot stb...
haza mindig sietek, ha arról van szó, hogy elérhetek egy előbbi buszt,mert erős gimibe járok és sokat kell(ene) tanulni. Ezzel szerencsém van, mert egész könnyen tanulok, szóval egész normális időben (háromnegyed 10-10) ágyba kerülök, aztán 5,20kor csörög az óra és muszáj felkelni...:) sokan nem bírják vagy utálják, én elvagyok vele,persze imádni nem imádom.:D de bírható. :) rossz mellékhatás, hogy rászoktatott a kávéra.:D
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!