Egy évet ki lehet bírni OKJ képzésen?
Figyelt kérdés
Sajnos csak egy egyetemet jelöltem meg idén és nem kerültem be mert túl magabiztos voltam így egy évig okj-zok, viszont az ismerőseim mind azt mondták, hogy igazából nem sokat érnek és sok helyen minősíthetetlen az oktatás. Úgy érzem, hogy túl sok vagyok én ehhez, és félek hogy sok mihaszna ember lesz.2014. aug. 20. 21:08
1/4 pokiloki válasza:
Hova valósi vagy kedves kérdező? És hova szeretnél jelentkezi és milyen szakra? Egyébként én is ebben a cipőben evezek majdnem és én is most OKJ-n tengetem de ugy vagyok vele még 1 év és szakmám is lesz
2/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne? A gyerekemnek keresek én is ilyen képzést, hasonló cipőben jár. Én szülőként sokkal jobban értékelném, ha a gyerek nem ül itthon évekig, inkább tanul. Egyébként pl.: a Meta Don Bosco igazán szimpatikus. Szerintem kezdj magaddal valamit, ne csak ülj otthon éveken át.
3/4 anonim válasza:
Te sem kerültél be elsőre egyetemre, mégsem vagy mihaszna, nemigaz? :) Szerintem jó esély van rá, hogy a végén még meg is szereted azt a sulit. Én a Számalkba fogok járni, nagyon sok jót hallottam róla, és így sokkal gyorsabban szerezhetek szakmát, mint az egyetemen. :)
4/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne kibírni? Én a metánál vagyok, és szerintem frankó az oktatás meg a társaság. Nem kell feltétlenül rohanni az egyetemre, sok esetben egy OKJ-vel jobban is kereshetsz, mint egy használhatatlan diplomával. A szakma sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!