Kedden kezdem az esti suli 10. osztályát. Hogy illeszkedjek majd be?
Ne izgulj!Estire felnőttek járnak,ott már nincs az hogy csak a kortársaid az osztálytársaid. Lehet bármilyen korú akár 35 40 50 éves emberek is!!!
Éppen ezért nem lesz osztályközösség, abban az értelemben, mint nappalin. Legtöbb osztálytársad éppen csak beesik az órára, munkahelyről, vagy gyerek mellől. Utána meg rohan a dolgára..
Összefoglalva ha bármi hasonlóra számítsz, mint nappalin, -hogy haveri társaságok, klikkek akik együtt lógnak a szünetben a büfében és WC környékén illetve suli után hazafelé- felejts el. Innentől az iskola csak annyi lesz hogy bemész meghallgatod az órákat és húzol el ha vége..
köszi a válaszokat. Sajnos nagyon izgulós és izzadós vagyok :( Már azért izgulok sokszor, hogy ne szakadjon a homlokomról a víz a 12 fokban :)
Szerencsére csak 2 órát kellett kibírni kedden és alig voltunk. Ma lesz a következő nap és már megint nagyon ideges vagyok :((
Egyébként 2 éve is voltam estin. Hát ne tudjátok meg, milyen szemtelen kis 19-21 éves csajok óbégattak a szünetekben. Mintha újra 6.-os lettem volna kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!