Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan illeszkedjek be?

Hogyan illeszkedjek be?

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be és nagyon félek a beilleszkedéstől.Soha nem voltam az az extra közeledő típus , de azért mindig voltak barátaim. De a fiúk valahogy soha nem közelednek felém , és fogalmam sincs hogy miért , talán túl unalmas vagyok nekik. A másik , hogy nem vagyok egy ilyen nagyon fiúzós típus , aki folyton a fiúkkal viaskodik , az ölükbe ül és stb. de azért értelmes témáról el tudok beszélgetni velük. Volt már gólyatábor de nem tudtam úgy kinyílni nem tudtam magamat adni.Már rémálmaim is voltak arról hogy nem lesz egy barátom se és én leszek a gimi leglúzerebb arca.Ma is egy ilyen álomra keltem fel. Segítesetek légyszíves hogy mit csináljak hogy be tudjak illeszkedni:)

2013. aug. 30. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

"a gimi leglúzerebb arca"? :) ilyet utoljára egy amerikai filmben hallottam szerintem.

Ne félj ennyire a dologtól. Sokan mennek úgy oda, hogy nincsenek ismerőseik és biztosan találni fogsz hozzád hasonlókat.

2013. aug. 30. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Én is féltem ettől, amikor gimibe mentem. Én se voltam egy nagy haverkodó típus. Kábé egy hónap után azonban sikerült szép lassan barátkozni. Azzal hívtam fel magamra a figyelmet, hogy hozzátettem az órákhoz a saját kis humoros kommentárjaimat, és ezeken mindenki nevetett. :D A lényeg, hogy alakíts ki valahogy magadról valami pozitív megítélést. Akárhogy. Bár ezt nem muszáj megcsinálni, csak érdemes. :D

Barátkozásnál meg mi sem egyszerűbb: Elkezdhetsz beszélgetni padtársaddal/mögötted ülővel/előtted ülővel, amelyik szimpatikus, aztán hátha ki tudtok jönni. Ha nem, akkor haverkodsz mással. És ha a barátaid összehaverkodnak még valakivel, akkor egy egész jó haveri kör jöhet létre. Én is így csináltam. Lespanoltam padtársaimmal, ők meg jóban voltak másokkal is az osztályból, és azóta is él ez a kialakult haveri kör, pedig most megyek 12-dikbe. És remélem még sokáig élni fog. És kívánom, hogy neked is hasonló szerencséd legyen. :)

2013. aug. 30. 09:53
 3/5 anonim válasza:
miért kéne fiuk ölébe ülni? nemértem. tényleg nem.
2013. aug. 30. 11:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Jól van ez csak egy példa volt hogy a fiúk ölébe ülni , nem jutott eszembe más éppen. Amúgy ezzel azt akartam kifejezni , hogy olyan a viselkedése egy lánynak mint egy útszéli körülbelül.És ezt sok fiú sokkal jobban szereti mint a magafajtámat. Sokkal jobban felfigyelnek egy ilyen lányra.
2013. aug. 30. 19:13
 5/5 anonim válasza:
max a kis vagány szaros buta hülyék szeretik jobban az olyan lányokat. ugyanmár. kis vagány szaros buta hülyékkel akarsz jóba lenni? mert akkor hajrá. mondjuk megértelek, a mai fiukák buták mint egy zacskó kutyaszar. igazából fogalmam sincs mitévő legyél. reménykedj hogy van azért köztük pár értelmesebb.
2013. aug. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!