Mindenkinek nagyon gaz az egyetem az elejen?
Egyszeruen nem ilyennek kepzeltem el. Folyamatosan tanultam mindig de itt hiaba probalkozom nem tudom utolerni magam. Az anyag nagyon nehez szoval erteni sem ertem es rengeteg ido mig en magam jovok ra. Szoval most fognak kezdodni a zh-k de el sem tudom kepzelni mi lesz velem.
Ti hogy alltok a dolgokkal?
Ez tényleg ilyen. A középiskolák és az egyetemek oktatási színvonala között (szerintem) hatalmas szakadék tátong. Valaki belerázódik, valaki nem. A gyengék kiesnek. Igyekezni kell és apait anyait beleadni, hogy menjen!
Az elsősöknek nem csak a tanulmányi nehézségekkel kell megküzdeni, de sokszor egy teljesen új életbe csöppennek, önállósodniuk kell, stb. Meg kell tanulniuk tanulni, hiszen itt édes kevés az, amennyi energiát pl. az érettségire fordítottunk anno. Itt egy-egy tárgy igényel ennyit külön-külön.
Ne keseredj el, tanulj, ha gondod van valamiből, akkor pedig ne szégyellj segítséget kérni! Járj el külön tanárhoz, kérj segítséget a szobatársadtól, bárkitől, aki jobban érti nálad és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!