Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mindenkinek nagyon gaz az...

Mindenkinek nagyon gaz az egyetem az elejen?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem ilyennek kepzeltem el. Folyamatosan tanultam mindig de itt hiaba probalkozom nem tudom utolerni magam. Az anyag nagyon nehez szoval erteni sem ertem es rengeteg ido mig en magam jovok ra. Szoval most fognak kezdodni a zh-k de el sem tudom kepzelni mi lesz velem.

Ti hogy alltok a dolgokkal?

2014. szept. 26. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Elsős vagyok és én is nagyon hasonlóan érzem magam...Te melyik egyetemre jársz" :)
2014. szept. 26. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
BME
2014. szept. 26. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már nem emlékszek, elsőre azt akartam írni, hogy nem, de ez nem igazán lehetne igaz. Fizikán már első órán jöttek a deriváltak/integráltak, matekból meg csak a harmadik héten kaptuk meg a differenciálszámítást, szóval még ha el is felejtettem mostanra, egész biztosan nagy káosz volt akkoriban a fejemben. Később majd jobb lesz és Te is elfelejted, nyugi. :D
2014. szept. 27. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez ilyen lesz egy darabig, főleg BME-n. De ha bele adsz mindent akkor nem lesz baj
2014. szept. 27. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez tényleg ilyen. A középiskolák és az egyetemek oktatási színvonala között (szerintem) hatalmas szakadék tátong. Valaki belerázódik, valaki nem. A gyengék kiesnek. Igyekezni kell és apait anyait beleadni, hogy menjen!

Az elsősöknek nem csak a tanulmányi nehézségekkel kell megküzdeni, de sokszor egy teljesen új életbe csöppennek, önállósodniuk kell, stb. Meg kell tanulniuk tanulni, hiszen itt édes kevés az, amennyi energiát pl. az érettségire fordítottunk anno. Itt egy-egy tárgy igényel ennyit külön-külön.

Ne keseredj el, tanulj, ha gondod van valamiből, akkor pedig ne szégyellj segítséget kérni! Járj el külön tanárhoz, kérj segítséget a szobatársadtól, bárkitől, aki jobban érti nálad és menni fog!

2014. szept. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!