Tudtok olyan szakmákat mondani, amit 8 általánossal ki lehet tanulni? Soroljatok párat! Bővebben lent!
Nekem estin kellene tanulnom munka mellett viszont nincs se érettségim se szakmám, és én eldöntöttem szakmát akarok tanulni !
A legfontosabb nekem olyan szakmák közül akarok választani amiket 8 általánossal le tudok rakni!
Soroljatok fel olyan szakmákat,vagy linkeljetek be iskolával együtt amihez elég a 8 általános bizonyítvány !
Budapesti iskolákat - én 26 éves férfi vagyok!
És ha van ingyenes az még jobb lenne,de gondolom fizetős.
Kedves kérdező, rengeteg jó szakma van amihez elég a 8 általános iskolai végzettség, nem szükséges az érettségi.
De van egy hatalmas probléma, ezek a szakmák 8 általánossal csak iskolarendszerű képzésben szerezhetők meg nappali tagozaton 3 év alatt, normális szakmunkásképzőkben.
Mivel te már túl azon a koron hogy iskolába járjál, neked a felnőttképzés jöhet szóba. Mivel a felnőttképzés keretében már nincsenek közismereti tárgyak, mint iskolában ezért felnőttképzés esetén 10 osztályos végzettséget kérnek ahhoz hogy kitanulhasd a szakmát. Ergo azt hogy legalább 9-10 osztályt, egy gyorsított képzésben elvégezd nem úszod meg, ha normális szakmát szeretnél és nem elégszel meg a mézeskalács készítő okj végzettséggel.
Hogy hol találsz ilyen iskolát, ahol gyorstalpalón lehet végezni a középiskolát nem tudom. Eleve függ attól is hogy hol élsz, mert hiába tudok mondani neked egy miskolci gimit ha te pl. szombathelyi vagy éppen!
Google a barátod..te tudod hol laksz mennyit tudsz utazni, milyen költséget tudsz vállalni (sok alapítványi iskola hirdet ilyen képzést, de zok fizetős középiskolák), ezt helyetted senki sem tudja eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!