Tudtok olyan szakmákat mondani, amit 8 általánossal ki lehet tanulni? Soroljatok párat! Bővebben lent!
Nekem estin kellene tanulnom munka mellett viszont nincs se érettségim se szakmám, és én eldöntöttem szakmát akarok tanulni !
A legfontosabb nekem olyan szakmák közül akarok választani amiket 8 általánossal le tudok rakni!
Soroljatok fel olyan szakmákat,vagy linkeljetek be iskolával együtt amihez elég a 8 általános bizonyítvány !
Budapesti iskolákat - én 26 éves férfi vagyok!
És ha van ingyenes az még jobb lenne,de gondolom fizetős.
Hááát, nem hiszem, hogy ezek közül bármelyik is az álmod, vagy egyáltalán hasznos lenne...
Sokkal jobban járnál, ha esti gimibe mennél, azután még bárminek tanulhatsz, nem csak mézeskalács-készítőnek vagy csontozónak. :))
Heti 2x4 órás elfoglaltság, és értelme is van. Ahova én járok, ott a tandíj sem magas, évente 15 ezer Ft (máshol havonta ennyi kb.). A tankönyvek drágák csak, de én letöltöttem, ez is megoldható.
Mond meg hova jársz és lehet megpróbálom! :)
Amúgy én úgy tudom most jobban járnék egy szakmával mert hiány van a szakmunkásokból,és diplomásból meg érettségizettekből meg több van.
Ismerőseim is mind azt mondák,hogy az érettségit elkezdeni hülyeség mert ha nem tanulok tovább ugyan ott vagyok mint most.Viszont egy jó szakmával akár hamarabb el tudnék helyezkedni.
Valami komolyabb szakma érdekel
A Budakalász Gimnáziumba járok, több városban van kirendeltség, Budapesten is. Persze, jobban járnál egy szakmával, de ezek nem olyan szakmák, amikkel bárhol is el tudnál helyezkedni. Szerintem azok tanulnak ilyet, akik baromira unatkoznak... Ráadásul lehet akármilyen szakmád, a munkák 95%-hoz alapkövetelmény az érettségi.
Úgy látom, nem nyitottad meg, amit linkeltem, úgyhogy bemásolom neked a 8 általános után végezhető szakmákat:
Asztalosipari szerelő
Családellátó
Csontozó munkás
Erdőművelő
Faipari gépkezelő
Hulladékgyűjtő és -szállító
Hulladékválogató és -feldolgozó
Kerti munkás
Kézi könyvkötő
Konyhai kisegítő
Kosárfonó
Lakástextil-készítő
Lóápoló és -gondozó
Mezőgazdasági munkás
Mézeskalács-készítő
Motorfűrész-kezelő
Parkgondozó
Sütőipari és gyorspékségi munkás
Szobafestő
Textiltermék-összeállító
Vágóhídi munkás
Egyikből sem fogsz megélni.
Rendes vagy! Amúgy megnyitottam, ezek tényleg nem valami
jó szakmák.
Én olyanra gondoltam mint,pék,cukrász,asztalos,villanyszerelő,műszerész,pincér
amikkel meg lehet élni
Csak van valami használható szakma 8 általánossal ?
Mert egyszerre 4 év!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!