Help! 2 hete járok egyetemre, de már most kivagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
És igazából csak egy tantárgy miatt...az analízis miatt. Már az első előadáson lemaradtam és nem értek semmit. Mit tegyek?2014. szept. 23. 09:27
1/9 anonim válasza:
Tanulj, ez nem a középiskola, itt nem lehet lébecolni.
2/9 anonim válasza:
Gondolom van kb. 100 csoporttársad. Megkéred valamelyiket, hogy nézzétek át együtt, mert nem érted.
Mi sokszor készültünk kis csoportokban, ha valami nem ment. Sokkal jobb, mint egyedül szenvedni.
3/9 anonim válasza:
ja, hat az analizis nekem is eleg sokkolo volt, hiaba nyomtam emelt matek erettsegit, csak nem ment. Ketszer buktam. Vegul kituntetessel vegeztem a BME-t. Szoval azert van kiut :)
4/9 anonim válasza:
Ja, es nekem vegul a kulontanar segitett. 4-5 alkalommal voltam, egy huszas elment ra, de megerte.
5/9 anonim válasza:
Magántanárt ajánlom, sajnos sokan kezdik így, de fel lehet zárkózni, csak kell legalább heti 2 óra hozzá egy jó magántanárnál. Kérdezd meg a tanárodat, tuti fog tudni ajánlani valakit. (Olyat aki képben van a vizsgakövetelményekkel a te sulidban, mert akiket apróhirdetésben találsz, nem biztos, hogy tudják, ti miből írtok majd vizsgát)
6/9 anonim válasza:
Ne aggódj, analízisből annak idején én egész félévben egy szót sem értettem :D Gimiben sem voltam jó matekból, de hát úgy voltam vele, ha akarom biztos meg tudom tanulni. Vizsgaidőszak előtt pár héttel elkezdtem megoldani a feladatsorokat, jó sokat, és reménykedtem, hogy jó lesz az eredmény. Eleinte persze nem volt az, de addig próbálkoztam, amíg minden simán nem ment. Csak gyakorlás kérdése.
8/9 anonim válasza:
Az analízis elég jól érthető rész a matekon belül, legalábbis az alapjai. Ajánlatos lenne néhány könyvet beszerezned, amiben szépen bevezetik a fogalmakat és még példákat is adnak. A Bolyai-sorozatot érdemes kezdésnek nézegetni (a feladatok miatt), esetleg még Obádovics könyveit, ezeknél egyszerűbbet nehéz lenne találni. Ha van időd, akkor mindenképpen olvasd el (és értelmezd) Pintér Lajos: Analízis c. művét! :)
9/9 anonim válasza:
Obádovics könyveit én is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!