Közgazdász lesz a végzettségem, de a fősulin nem tanítanak meg gazdaságilag gondolkodni, csak könyveket magolni, nem tanítanak az összefüggésekre, csak mindenféle elméletekről tanítanak kezdve az 1800-as évektől. Hogyan legyek mégis igazi közgazdász?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 10:51
11/15 anonim válasza:
Nekem a Corvinusról vannak csúnya tapasztalataim. Nem diákként, ott dolgozom. :-( Viszont a BGF-et is ismerem, a Pszf-et is és a Külkert is. Ez valószínűleg a Külker akar lenni. Ezt abból gondolom, hogy a Pszf-en a nyelvoktatás borzasztó, viszont a tanárok nagyon durvák. Legalábbis anno azok voltak. És ott a számvitel az igenis kemény volt, no meg a közgázos tárgyak is (mikro-, makroökonómia, nemzetközi gazdaságtan)Bár azóta sok minden változhatott, mióta én végeztem.
12/15 anonim válasza:
Ja, most nézem, hogy a KVIFK-re jársz! Hát az egy vicc. Válts kart és menj át a Pszf-re. Ott majd megtanítanak igazi közgazdásznak lenni, de ott akármennyit tanulsz egy tárgyból, mégis megbukhatsz ezt tapasztalatból mondom. Ott az a jegy a tuti, amit már beírtak.
13/15 A kérdező kommentje:
Corvinusról mesélnél?
2010. jan. 20. 15:38
14/15 anonim válasza:
Csak két dolgot, de az is ki fogja verni nálad a biztosítékot:
1. kérdezte már meg ott tőlem a G-karon azóta is tanító egyik oktató, hogy kell százalékot számolni, mert ő már nem emlékszik rá
2. kérdezte már meg a Vállalkozásfejlesztési Intézet vezetője, hogy egy szerződést miért kell mindkét félnek aláírni ahhoz, hogy érvényes legyen.
Így, bár ingyen tanulhatnék ott levelezőn, nincs az az Isten...
15/15 A kérdező kommentje:
he he :D
2010. jan. 20. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!