2015 MRSZKI jelentkezés, de hogyan? Bővebben lent!
Jelenleg dolgozok egy hűtőgépszekrény gyárban de jövőévben szeretnék csatlakozni az MRSZKI kötelékéhez, jelenleg 22 éves vagyok. Többek között lenne egy olyan kérdésem hogy régebbi daganatos megbetegedés kizáró ok e lehetne ( teljesen gyógyultnak vagyok nyilvánítva, nincs maradandó károsodásom és a kezelő orvosom véleménye szerint alkalmas lennék). Lehet hülyeséget kérdezek ha ez így lenne szeretném szíves elnézéseteket kérni! Napokban sokat gondolkoztam az alkalmasságin és támadt egy olyan ötletem hogy lehetne e egy előzetes egészségi alkalmassági vizsgálatot csináltatni hogy ne készüljek feleslegesen ha mégsem lennék alkalmas. Ha lehet ilyenről szó ez milyen költségekkel jár? Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek, itt a lakóhelyemnél vagy lakóhelyemhez közel hol lehetne ilyet csináltatni? Továbbá ezt a betegséget egyáltalán meg e kell említeni ha oda kerülne a sor vagy ezt érdemes lenne e eltitkolni , ki tudnák ezt deríteni hogy valaha is volt ilyen problémám? Csak azért merült bennem ez a kérdés fel mert körülbelül 7 éve történt velem ez a sajnálatos eset, gondolom egy idő után törlődik az adat nem tartják meg örökké.
Csakis Hozzáértők válaszát és tanácsát szeretném kérni amit ezúton is szeretnék megköszönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!