Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyit szoktatok egy délután...

Mennyit szoktatok egy délután tanulni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Keveset, fél óra kb.
2010. jan. 19. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Változó... van, amikor semennyit, mert nincs semmi, van, amikor 2-3 órát. Idén érettségizem.
2010. jan. 19. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:

fél-1 óra

témazárók előtt többet...

2010. jan. 19. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Ehh. Ez a kedvenc témám. Úgy általában az ember 1-1,5 óránál egy átlagos napon nem tanul többet. A magyartanárom egyszer megkérdezte tőlünk, mindenki ilyen 1 órákat mondott. Erre ő közölte, hogy áááhh,az nagyon kevés,ezt így nem lehet,ezzel nem lehet eredményeket elérni. Max fél órát tanultam tavaly egy nap. Kitűnő lettem. Idén már többet kell nyilván, mert érettségi,tételek meg minden. Szóval előfordul, hogy 3-4 órát.
2010. jan. 20. 14:58
 5/7 anonim válasza:
Én délután nem tudok tanulni...mindig 7 óra után kezdek el. Van hogy 2 kor fekszem le aludni.
2010. jan. 26. 18:45
 6/7 anonim válasza:
Én pl 4 órát alszok általában délután,nyáron 2-3at napozok de ált akkor is alszok kint.Én is érettségizek de ez ebben nem befolyásol.
2010. jan. 28. 23:19
 7/7 anonim válasza:
xD bocsi elnéztem a kérdést aszittem az a kérdés h mennyit szoktunk aludni.Bocs mégegyszer
2010. jan. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!