Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME gazdmenről hogyan lehet...

BME gazdmenről hogyan lehet átkerülni Corvinus gazdmenre?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:

A másik intézményből történő átvétel kérvényre, egyedi elbírálás alapján történik minden esetben.

A Corvinus honlapján gondolom van rá megfelelő formanyomtatvány. Ha nincs, akkor a kari Tanulmányi Osztályon érdeklődj!

Nem mondom, hogy semmi esélyed, de sajnos tényleg nincs sok.

Nyilván nem véletlenül akarsz átmenni. A Corvinuson sokkal magasabb az elvárás, bekerülni is nehezebb és sokkal színvonalasabb.

Nem nagyon vesznek át valakit másik intézményből, éppen emiatt a különbség miatt.

Ami nagyobb eséllyel működne:

Felvételizel a BCE-GTK gazdmenre, és ha felvesznek akkor kéred a BME-n elvégzett tárgyak elszámolását.

Csak itt megint előjön az, hogy engedik-e.

Valószínűleg lesz amit igen, mert akkora az egyezés, de szerintem többségét nem fogják engedni.

Persze attól is függ, hogy hanyad éves vagy.

Illetve ha felvételizel és felvesznek, akkor természetesen három éves BA képzésbe kerülsz. Attól még, hogy egyes tárgyakat nem kell elvégezned, a képzési idő ugyanúgy három év.

Szóval korábban nem tudsz diplomázni és a tandíj, amennyiben van, hat félévig ki lesz rád vetve.

De érdeklődj utána a Corvinus a GTK TO-n, mert ők tudnak pontosabb infot adni vagy a megfelelő helyre irányítani a problémáddal!

Én sem vagyok hivatalos forrás.

2014. szept. 19. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!