Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a HR szakról...

Mi a véleményetek a HR szakról a BCE-n?

Figyelt kérdés
Mennyire erôs ott a matek? Mennyire színvonalas a képzés?

2014. szept. 14. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég erős ott a matek. Színvonalas, de szerintem jobban járnál ha a BME-n tanultál valami gazdasági szakot: gazdmen, NG vagy alkalmazott közg.
2014. szept. 14. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Azt megkérdezhetem, hogy miért gondolod jobbnak a BME-t mint a Corvinust? Nem tudom pontosan, hogy mi az a NG. Ez minek a rövidítése? Az alkalmazott gazd. az a gond hogy oda emelt matek kell.
2014. szept. 15. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, az alkalmazott közgazdaságtanra emelt matek kell, viszont azzal nagyon jó állást lehet szerezni.

Az NG a nemzetközi gazdálkodás, ami kb ugyan az, mint a gazdmen, csak az NG-nél 2 nyelvvizsga kell a diplomához.

2014. szept. 15. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért éppen a BME-t ajánlod a BCE helyett? Én számomra fontos h emberekkel foglalkozzak de a közgáz is érdekel ez a kettô érvényewül az általad említett szakokon?
2014. szept. 15. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem a gazdmen pont neked való :)

nagyon sok mindent tanulunk: pszichológia, vállalatok irányítása, menedzselés, egy kis informatika, marketing, üzleti jog. és rengeteg szabadon válaszható tárgy van, én pl. társas kapcsolatok pszichológiája, bank ismeretek és vezetői számvitel tárgyakat választottam.

2014. szept. 15. 20:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel felkeltetted az érdeklôdésem :) milyen típusú nyelvizsgára van szükség és milyen nyelvbôl?
2014. szept. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!