Mi a véleményetek a HR szakról a BCE-n?
Figyelt kérdés
Mennyire erôs ott a matek? Mennyire színvonalas a képzés?2014. szept. 14. 17:15
1/6 anonim válasza:
Elég erős ott a matek. Színvonalas, de szerintem jobban járnál ha a BME-n tanultál valami gazdasági szakot: gazdmen, NG vagy alkalmazott közg.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Azt megkérdezhetem, hogy miért gondolod jobbnak a BME-t mint a Corvinust? Nem tudom pontosan, hogy mi az a NG. Ez minek a rövidítése? Az alkalmazott gazd. az a gond hogy oda emelt matek kell.
2014. szept. 15. 18:09
3/6 anonim válasza:
Igen, az alkalmazott közgazdaságtanra emelt matek kell, viszont azzal nagyon jó állást lehet szerezni.
Az NG a nemzetközi gazdálkodás, ami kb ugyan az, mint a gazdmen, csak az NG-nél 2 nyelvvizsga kell a diplomához.
4/6 A kérdező kommentje:
Miért éppen a BME-t ajánlod a BCE helyett? Én számomra fontos h emberekkel foglalkozzak de a közgáz is érdekel ez a kettô érvényewül az általad említett szakokon?
2014. szept. 15. 20:06
5/6 anonim válasza:
Akkor szerintem a gazdmen pont neked való :)
nagyon sok mindent tanulunk: pszichológia, vállalatok irányítása, menedzselés, egy kis informatika, marketing, üzleti jog. és rengeteg szabadon válaszható tárgy van, én pl. társas kapcsolatok pszichológiája, bank ismeretek és vezetői számvitel tárgyakat választottam.
6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel felkeltetted az érdeklôdésem :) milyen típusú nyelvizsgára van szükség és milyen nyelvbôl?
2014. szept. 15. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!